Witam. Mam problem, znalazłem jakiś czas temu iPoda 8GB Nano 2G, nie mam nic od niego, lecz posiadam kabel i słuchawki od mojego iPoda classic więc naładowałem tego iPoda... Znajdowało się na nim trochę zdjęć, muzyki itp. Usunąłem to i problem mam taki ze jak naładuje baterie na full, wyłączę iPoda przytrzymując klawisz play/pause ekran zanika, lecz bateria nadal schodzi ... odkładam iPoda na noc i rano nie mogę go włączyć ponieważ bateria jest pusta... Nie mam do niego gwarancji itp. To problem mechaniczny czy wina softu ?
pzdr

iPod Nano 2G Problem: Nie trzyma baterii
Started by
Mystikaall
, 29 Jul 2008 18:13
4 replies to this topic
Posted 29 July 2008 - 18:13
Posted 30 July 2008 - 18:55
juz taki problem na forum widzialem. ale rozwiazania nie. najprosciej byloby pozyczyc/kupic nowa baterie i sprawdzic czy bedzie ten sam efekt. jezeli tak to ipod raczej na czesci bo naprawa bedzie malo oplacalna.
Posted 31 July 2008 - 00:06
do tego iPoda nie da rady wymienić baterii
on jest w jednej obudowie, bez możliwości zmiany jej czy rozebrania ;> tylko pod młotek

Posted 02 August 2008 - 15:56
nie da sie powiadasz? nie ma mozliwosci otworzenia powiadasz?
iPod Nano 2nd Gen. Disassembly: Installing Battery - Removing Case Assembly (page 1/8 )
ale jak sie bedziesz upierac przy swoim to ja go od ciebie chetnie odkupie za pare zlotych. na przycisk do papieru bede mial.
iPod Nano 2nd Gen. Disassembly: Installing Battery - Removing Case Assembly (page 1/8 )
ale jak sie bedziesz upierac przy swoim to ja go od ciebie chetnie odkupie za pare zlotych. na przycisk do papieru bede mial.

Posted 04 August 2008 - 10:48
wow, no to mnie zaskoczyłeś
Z chęcią bym ci go odsprzedał lecz mieszkam za granicą i sama przesyłka by kosztowała tyle co ten iPod ^^ Chyba zamówię baterie nową z tym sprzętem do rozkładania iPoda i jakoś podmienię ;> dzięki migrena! Temat do zamknięcia.

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users