Witam
Jak w temacie chciałbym sie dowiedzieć jak to działa w Polsce.
Jakie są ceny i jak długo trzeba czekać na realizacje zamówienia?
Gdzie jest realizowane zamówienie (w Polsce czy gdzieś zagranica)?
Jakie macie z tym doświadczenia?

iPhoto "Książka" "Kalendarz" "Karta" "Zamów odbitki" w Polsce
Rozpoczęty przez
vonProteus
, 26 lip 2008 01:25
4 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 26 lipca 2008 - 01:25
Napisano 26 lipca 2008 - 07:37
Moje JabĹuszko - magazyn polskich uĹźytkownikĂłw Apple
Sciagnij sobie najnowszy magazyn i na jednej z pierwszych stron jest wielka oferta jednej z drukarni ktora zajmuje sie drukowaniem wszelakich projektow z iPhoto.Teraz jest nawet promocja,ze drugi album jest 20% tanszy.Sa tam podane wszystkie ceny,dane kontaktowe drukarni i ogolnie jak to wyglada!
Pozdrawiam
Sciagnij sobie najnowszy magazyn i na jednej z pierwszych stron jest wielka oferta jednej z drukarni ktora zajmuje sie drukowaniem wszelakich projektow z iPhoto.Teraz jest nawet promocja,ze drugi album jest 20% tanszy.Sa tam podane wszystkie ceny,dane kontaktowe drukarni i ogolnie jak to wyglada!
Pozdrawiam
Napisano 26 lipca 2008 - 10:01
Moje JabĹuszko - zamĂłw wydruk albumu z iPhoto A tutaj jest bezpośredni link do podstrony, na której składa się zamówienia. W tamtym tygodniu odebrałem taki album (wersję łączoną spiralką) i byłem bardzo zadowolony z końcowego efektu. Osoba obdarowana zresztą też. ;-) Nie wiem jak wygląda sprawa kartek i kalendarzy, ale albumy szczerze polecam.
Odnośnie czasu realizacji zamówienia, to w nocy wypełniłem formularz, rano dostałem e-maila z drukarni zawierającego namiary ich serwera FTP a trzy (czy cztery) dni później dostałem paczkę do domu (płatną przy odbiorze).
Odnośnie czasu realizacji zamówienia, to w nocy wypełniłem formularz, rano dostałem e-maila z drukarni zawierającego namiary ich serwera FTP a trzy (czy cztery) dni później dostałem paczkę do domu (płatną przy odbiorze).
Napisano 26 lipca 2008 - 18:50
a to od apple działa w Polsce?
to co jest zintegrowane z iPhoto
Napisano 26 lipca 2008 - 19:21
Nie to nie dziala! Jak wiesz w Polsce nie ma wielu rzeczy bezposrednio zwiazanych z Apple.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych