Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Praca w iSpot - pytanie do pracujacych

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
15 odpowiedzi w tym temacie

#1 jkrzysss

jkrzysss
  • 20 postów
  • SkądPoznań

Napisano 21 lipca 2008 - 16:30

Siema, mam takie pytanie do ludzi ktorzy pracuja w iSpotach. Ciezko jest z pracą w iSpotach? Chodzi mi o to czy rynek pracy w ten branzy jest zapelniony? Pewnie tak, w koncu kto chcialby rezygnowac z pracy przy makowkach. Tak pytam, marzyloby sie popracowac w iSpocie;d Niestety z tego co widze na stronie ispot nie ma na to szans w Poznaniu;)

#2 tomasz

tomasz

• 10 988 postów

Napisano 21 lipca 2008 - 18:42

Pytanie było skierowane do osób pracujących w iSpot, więc niech inni się nie wypowiadają.

#3 owz

owz
  • 3 360 postów
  • SkądPoznań

Napisano 21 lipca 2008 - 18:47

ja tylko w ramach podpowiedzi napiszę, że w Poznaniu jest jeszcze Cortland na Górczynie i również tam można skierować swoje nogi w poszukiwaniu pracy z jabłkami :)

#4 virgin71

virgin71

• 12 562 postów
  • SkądWrocław

Napisano 21 lipca 2008 - 22:35

Ciezko jest z pracą w iSpotach? Chodzi mi o to czy rynek pracy w ten branzy jest zapelniony?

Pytanie było skierowane do osób pracujących w iSpot, więc niech inni się nie wypowiadają.

Bynajmniej śmieszne...

Trzeba ruszyć 4 litery i się zapytać - nie wiem jak w Poznaniu, ale we Wro przez AIM można nawet...

#5 sali128

sali128
  • 2 873 postów
  • SkądGdynia, Poland

Napisano 24 lipca 2008 - 09:55

Ja mam 17 lat i tez bym chciał,ale chyba trzeba miec 18?

#6 makemebold

makemebold
  • 136 postów

Napisano 24 lipca 2008 - 10:17

wiecie moze ile wynosi pensja w iSpocie?

#7 maya

maya
  • 99 postów
  • SkądPoznań

Napisano 24 lipca 2008 - 10:22

Hmm...w te wakacje dałem CV do iSpotu w Poznaniu, niestety się nie odezwali:P Trudno

#8 Witos

Witos
  • 4 400 postów

Napisano 24 lipca 2008 - 12:03

Najpierw muszą potrzebować kogoś, wtedy dadzą znać zainteresowanym. Tak sądzę.

#9 jkrzysss

jkrzysss
  • 20 postów
  • SkądPoznań

Napisano 25 lipca 2008 - 18:43

No to oczywiste;) Przeciez nie zatrudnia tylko dlatego ze ktos potrzebuje pracy i bardzo kocha apple;)

#10 Smutny

Smutny
  • 109 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 25 lipca 2008 - 19:04

wiecie moze ile wynosi pensja w iSpocie?

raczej na pewno kokosów nie zarobisz ;P

#11 sali128

sali128
  • 2 873 postów
  • SkądGdynia, Poland

Napisano 25 lipca 2008 - 23:19

Nie chodzi o kokosy,ale wiecie moze od jakiego wieku mozna?

#12 Witos

Witos
  • 4 400 postów

Napisano 26 lipca 2008 - 08:42

Przejedź się do Wrzeszcza, do Galerii Bałtyckiej i spytaj wprost, czy potrzebyją kogoś. Możesz też podjechać dwa przystanki tramwajem, pójść do H&M ( dawny Manhattan ) i spytać w USE czy potrzebują pracownika.
Co do wieku, Ty jesteś określany jako młodociany ( 16-18 lat ). Możesz się zatrudnić, ale jest lista prac dla Ciebie zabronionych.
http://www.gdynia.pl...zbronionych.pdf

#13 sali128

sali128
  • 2 873 postów
  • SkądGdynia, Poland

Napisano 26 lipca 2008 - 09:23

Ok,ja jestem z Gdyni i przejade sie SKM-ka do Galerii.Dzieki za ten link...nie ma tam nic wspomnianego o takim czyms jak praca z komputerami :)

#14 tymo80

tymo80
  • 1 postów

Napisano 01 sierpnia 2011 - 23:46

nie polecam

Siema, mam takie pytanie do ludzi ktorzy pracuja w iSpotach.

Ciezko jest z pracą w iSpotach? Chodzi mi o to czy rynek pracy w ten branzy jest zapelniony?

Pewnie tak, w koncu kto chcialby rezygnowac z pracy przy makowkach.
Tak pytam, marzyloby sie popracowac w iSpocie;d
Niestety z tego co widze na stronie ispot nie ma na to szans w Poznaniu;)

praca w iSpot to ciężki kawałek chleba
pracowałem tam 2 lata
sprzedawca może liczyć na pensję w granicach 1300-1600pln + ewentualna premia
premia jest coraz mniej realna bo zależny od marzy, sprzedaży, audytu wewnętrznego i audytu apple
no i ciśnienie jakie wywiera centrala to masakra, mobbing na każdym kroku

#15 bartek001b

bartek001b
  • 1 104 postów
  • SkądWłocławek

Napisano 03 sierpnia 2011 - 16:29

Jak mam 15 lat to mógłbym wysłać CV do ispot'u na kolejne lato ? a jeśli nie to gdzie mi polecacie prace podobną w ispot?

#16 gieza

gieza
  • 709 postów

Napisano 03 sierpnia 2011 - 17:12

Gdybyś poczytał wcześniejsze posty to byś wiedział, że jesteś pracownikiem młodocianym. Sądzę, że jedynie mógłbyś jako praktykant, ale znając realia rynku pracy w detalicznym IT to marne szanse, zwłaszcza, że chcesz od przyszłego roku. Proponuje najpierw skończyć szkołę i dopiero później zacząć myśleć o pracy. Kwestia czy dobrze czujesz się w sprzedaży bezpośredniej i, najważniejsza sprawa, czy będziesz potrafił odnaleźć się w tej pracy bo z własnego doświadczenia wiem, że na stanowisko doradcy/handlowca w branży IT aplikuje bardzo osób jednak zdecydowana większośc z nich w ogóle nie nadaje się do tego bo sprzedawać to nie siedzieć za ladą i czekać na klienta czy dać mu to, co chce. Można by stwierdzić, że dziś prawdziwych doradców już prawie nie ma. Są tylko sprzedawcy/fakturzyści lub osoby myslące, że można zarobić gruube "miliony" dużo nie robiąc. Rzeczywistośc jednak jest inna, najwięcej mają ci, którzy mają żyłkę do handlu i rozumieją proces sprzedaży.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych