Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

itunes problem

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 Grube_Zabsko

Grube_Zabsko
  • 39 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 21 lipca 2008 - 16:26

chyba zly dzial, ale moze pomozecie :) mam problem z itunes, a dokladniej z dodawaniem piosenek do biblioteki. dlaczego niektore utwory nie chca sie zaladowac kiedy dodaje caly folder z muzyka?

#2 salsarez

salsarez
  • 59 postów

Napisano 08 sierpnia 2008 - 10:25

mam podobny problem. itunes wczytalo 103 utwory i nie ma zamiaru wiecej (a jest ich z 300)nie pomaga dodawanie do biblioteki folderow ani plikow. ponadto itunes informuje ze iphone jest zsynchronizowany z inna biblioteka(a iphone mial byc nowy,nieuzywany)i chce wymazac stara aby wgrywac z nowej biblioteki.czy jesli klikne "wymaz" to nie skasuje mi softu? a i jeszcze jedno. czy to oznacza ze iphone bedzie zsynchronizowany tylko z bibliotekami na moim kompie i nie bede mogl zainstalowac na niego muzyki z innej kopii itunes na innym kompie?

#3 bushman.editing

bushman.editing
  • 4 115 postów
Napisano 08 sierpnia 2008 - 10:59

mam podobny problem. itunes wczytalo 103 utwory i nie ma zamiaru wiecej (a jest ich z 300)nie pomaga dodawanie do biblioteki folderow ani plikow. ponadto itunes informuje ze iphone jest zsynchronizowany z inna biblioteka(a iphone mial byc nowy,nieuzywany)i chce wymazac stara aby wgrywac z nowej biblioteki.czy jesli klikne "wymaz" to nie skasuje mi softu? a i jeszcze jedno. czy to oznacza ze iphone bedzie zsynchronizowany tylko z bibliotekami na moim kompie i nie bede mogl zainstalowac na niego muzyki z innej kopii itunes na innym kompie?

Więc tak...
Oprogramowanie zostanie odtworzone tylko w momencie, gdy 'przywrócisz do poprzedniego stanu', czyli tzw. restore.
By kopiować muzykę z różnych komputerów do jednego iPhone'a należy przed przenoszeniem piosenek ustawić funkcję 'ręcznego zarządzania' z poziomu iTunes.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych