[Ipod Shuffle] Obudowa, jaka?
Rozpoczęty przez
maniek90
, 21 lip 2008 16:11
5 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 21 lipca 2008 - 16:11
Witam
Spotkałem się z róznymi opiniami na temat obudowy Shu. W niektórych internetowyxh sklepach pisze, że jest ona plastikowa. Jak jest faktycznie chodzi mi o 2nd generation srebrny 2GB.

Napisano 21 lipca 2008 - 16:12
obudowa?
w sensie sama szufelka? aluminium
najlepiej wejdź sobie na oficjalną stronę zawsze i tam poczytaj
starsze szufle były z plastiku
Napisano 21 lipca 2008 - 16:24
Na oficialnej nic nie jest wspomniane o obudowie. Chodzi mi raczej o całą obudowę nie tylko klips. Wiem, że RED jest aluminiowy, ale on jest z najnowszej serii.
Napisano 21 lipca 2008 - 16:36
Najlepiej sam sprawdź . Odwiedź najbliższy ispot i sam wymacaj co i jak

Napisano 21 lipca 2008 - 17:23
Mam tutaj takiego jednego w łapie. Aluminium, chyba. Na pewno nie żaden plastik.
Napisano 21 lipca 2008 - 18:33
Nie wiem w jakich sklepach tak piszą, ale jeśli sami nie wiedzą co sprzedają to chyba lepiej omijać je szerokim łukiemSpotkałem się z róznymi opiniami na temat obudowy Shu. W niektórych internetowyxh sklepach pisze, że jest ona plastikowa. Jak jest faktycznie chodzi mi o 2nd generation srebrny 2GB.

Od nieco ponad roku posiadam wersję 1GB i zachwalam ją bardziej niż nowego iPod'a Nano (którego mam od kilku dni). Minimalizm i elegancja- dużo łatwiej zmienia się utworki/reguluje głośność idąc ulicą, niż w przypadku Nano. W dodatku "szufelka" obsługiwana jest też przez Amarok'a (pod Linuksem), bo trochę szkoda iż iTunes dostępny jest tylko na MacOS X i Windows.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych