Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

[Ipod Shuffle] Obudowa, jaka?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 maniek90

maniek90
  • 6 postów

Napisano 21 lipca 2008 - 16:11

Witam Spotkałem się z róznymi opiniami na temat obudowy Shu. W niektórych internetowyxh sklepach pisze, że jest ona plastikowa. Jak jest faktycznie chodzi mi o 2nd generation srebrny 2GB. :)

#2 Roberto

Roberto
  • 13 752 postów
  • SkądWrocław

Napisano 21 lipca 2008 - 16:12

obudowa? w sensie sama szufelka? aluminium najlepiej wejdź sobie na oficjalną stronę zawsze i tam poczytaj starsze szufle były z plastiku

#3 maniek90

maniek90
  • 6 postów

Napisano 21 lipca 2008 - 16:24

Na oficialnej nic nie jest wspomniane o obudowie. Chodzi mi raczej o całą obudowę nie tylko klips. Wiem, że RED jest aluminiowy, ale on jest z najnowszej serii.

#4 webmasterscool@gm

webmasterscool@gm
  • 11 postów

Napisano 21 lipca 2008 - 16:36

Najlepiej sam sprawdź . Odwiedź najbliższy ispot i sam wymacaj co i jak :D

#5 doorshlaq

doorshlaq
  • 847 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 21 lipca 2008 - 17:23

Mam tutaj takiego jednego w łapie. Aluminium, chyba. Na pewno nie żaden plastik.

#6 kaczy

kaczy
  • 307 postów

Napisano 21 lipca 2008 - 18:33

Spotkałem się z róznymi opiniami na temat obudowy Shu. W niektórych internetowyxh sklepach pisze, że jest ona plastikowa. Jak jest faktycznie chodzi mi o 2nd generation srebrny 2GB. :)

Nie wiem w jakich sklepach tak piszą, ale jeśli sami nie wiedzą co sprzedają to chyba lepiej omijać je szerokim łukiem ;) "Szufelka" (2 gen. ta z klipsem) oczywiście nie jest plastikowa.

Od nieco ponad roku posiadam wersję 1GB i zachwalam ją bardziej niż nowego iPod'a Nano (którego mam od kilku dni). Minimalizm i elegancja- dużo łatwiej zmienia się utworki/reguluje głośność idąc ulicą, niż w przypadku Nano. W dodatku "szufelka" obsługiwana jest też przez Amarok'a (pod Linuksem), bo trochę szkoda iż iTunes dostępny jest tylko na MacOS X i Windows.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych