wiem, nie spotkalem sie z tym problemem na forumie wiec pytam czy ktos z Was wie co z tym zrobic.
otoz:
po ostatnich update'ach systemu stracilem mozliwosc synchronizacji telefonu przez BT. dodam ze wczesniej nie mialem z tym zadnych problemow, jedyne czynnosci ktore wykonywalem to aktualizacje leoparda.
- problem polega chyba na braku uprawnien iSynca do obslugi BT, leo telefon widzi - moge kopiowac pliki itd za pomoca std oprogramowania natomiast przy uzyciu iSynca pojawiaja sie problemy. wywala mi komunikat o niewlaczonym BT
domyslam sie ze moze to byc zwiazane ze starsza wersja pluginu do iSync'a, ktory odpowiada za komunikacje z moja Nokia e50, albo nie wiem co...
co Wy na to?
błąd synchronizacji - nokia e50 isync 3.0.2 leopard 10.5.4 - przez bluetooth
Rozpoczęty przez
paffcio
, 19 lip 2008 15:43
5 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 19 lipca 2008 - 15:43
Napisano 20 lipca 2008 - 22:18
U mnie przy noki E51 jest dokładnie to samo, tylko że najpierw widzi urządzenie a potem twierdzi że nie może znaleźć urządzenia, przez kabel idzie bez problemu.
Napisano 22 lipca 2008 - 10:46
Ja mam już plugin zainstalowany, komputer widzi telefon i jest ona w iSync, z tym że przez buuetoth po chwili stwierdza że nie można połączyć sie z urządzeniem, a przez USB działa, jakiś pomysł ?
Napisano 22 lipca 2008 - 13:34
Czy ustawiłeś w telefonie połączenie z komputerem jako autoryzowane? Jeżeli to nic nie daje to może spróbuj jeszcze raz skonfigurować telefon przez Bluetooth Asystenta.
Napisano 22 lipca 2008 - 13:56
Usunąłem go z Bluetooth asystenta i ustawiłem ponownie i działa
Dzięki wielkie
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych