Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Need for Speed: Undercover

• Please log in to reply
340 replies to this topic

#76 Andrzej Puczyk

Andrzej Puczyk

• 2857 posts
  • SkądLublin, Poland

Posted 30 November 2008 - 19:40

Mam nadzieję, że Undercover na iPhony nie będzie taką porażką jak na pecety, bo jak na razie jest to najgorsza część serii... Zero grywalności, grafika (jak na dzisiejsze możliwości) beznadziejna, model jazdy do niczego, słabe pościgi, zero fabuły i wiele innych błędów... Oby EA nie odniosło kolejnej porażki odnośnie NFS'a

#77 Mixersky

Mixersky
  • 424 posts
  • SkądWarszawa

Posted 30 November 2008 - 20:01

nie no grafika jest dobra nawet niezle ale trzeba miec zaj**isty pc zeby wrzucic pelna rozdzielczosc ale co prawda gram na prawie max detalach i jest dosyc plynnie cienie odbicia swiatlo rozmycia blask itd. Ale jezeli chodzio grywalnosc to "dali ciala" carbon byl genialny pod tym względem super tuning fajne car'sy motyw z laska kumple do teamu garaz no generalnie duzo lepiej. NFS Undercover to taka ulepszona wersja MostW i to jescze niewiele.. Ale z kolei carbon to ulepszona wersja Undergrounda;/

#78 Yuriy15

Yuriy15
  • 18 posts

Posted 30 November 2008 - 20:07

Nikt nieprzewidywal ze na iphone będą takie gry. iphone był zrobiony zwłaszcza do spraw biznesowych.

#79 adrianopel

adrianopel
  • 1451 posts

Posted 30 November 2008 - 23:09

iphone był zrobiony zwłaszcza do spraw biznesowych.

Tutaj bym polemizował :)

#80 chiboogi

chiboogi
  • 14 posts

Posted 01 December 2008 - 00:14

no i gra miala byc dzis a jej nie ma :) ciekawe kiedy bedzie ;)

#81 Elthrai

Elthrai
  • 25 posts

Posted 01 December 2008 - 00:18

w polskim nie ma a jak tam w USA?

#82 chiboogi

chiboogi
  • 14 posts

Posted 01 December 2008 - 00:19

w usa tez nie :(

#83 SoFF

SoFF
  • 17 posts
  • SkądŚwięte miasto

Posted 01 December 2008 - 00:20

Moze ukaze sie 1 grudia, ale czasu amerykanskiego ;)

#84 Elthrai

Elthrai
  • 25 posts

Posted 01 December 2008 - 00:21

no to nic... poczekamy do rana, bedzie co robic na wykladach :)

#85 chiboogi

chiboogi
  • 14 posts

Posted 01 December 2008 - 00:25

nic nie wiadomo :), gra Brothers in Arms: Hour of Heroes tez miala sie ukazac 28 a jej nie ma....... trzeba czekac ;/

#86 Mixersky

Mixersky
  • 424 posts
  • SkądWarszawa

Posted 01 December 2008 - 09:27

na tym waszym "odliczaczu" niby juz jest ale zadnej informacji..

#87 kruszkraker

kruszkraker
  • 88 posts

Posted 01 December 2008 - 12:14

no nic ..... pewnie pod koniec miesiąca....

#88 Andrzej Puczyk

Andrzej Puczyk

• 2857 posts
  • SkądLublin, Poland

Posted 01 December 2008 - 14:47

Undercover na PC to ulepszony Most Wanted? Jak można takie herezje szerzyć? Most Wanted i Undercover to tak jak GRID i Maluch Racer, jak Photoshop i Paint, jak Dawid i Goliat, tu nawet nie ma co porównywać, bo Undercover to jest największa porażka Electronic Arts... A co do NFS:U na iPhony to spodziewałem się, że ta pseudo-premiera, która miała dziś nastąpić jest lekko przesadzona i nie wiem skąd wzięta, EA nie podało żadnej informacji na ten temat, więc nie rozumiem dlaczego wszyscy myśleli, że wyjdzie właśnie dziś...

#89 TonyKiller

TonyKiller
  • 61 posts

Posted 01 December 2008 - 15:47

wszyscy mowili ze dzisiaj.. mogloby tak byc.. szkoda ze nie ale no trudno.. ale ku*wa mialo byc...! wnerwia mnie to opoznienie

#90 Tomzik87

Tomzik87
  • 1016 posts
  • SkądGdańsk

Posted 01 December 2008 - 19:56

Mnie tez. sam linki podawalem, ze mialo byc. Oby chodziaz w grudniu. Napisze do EA i zobaczymy(kolega pracyje w EA Polska)

#91 TonyKiller

TonyKiller
  • 61 posts

Posted 01 December 2008 - 20:50

w polsce to ci powiedza.. jassne moze wogole nie bedzie. moze ea uznalo ze za male zyski.. ale chociaz by ta beta dali jako wersje np 0.9 a potem 1.0 dali

#92 rysiosz

rysiosz
  • 8 posts

Posted 01 December 2008 - 22:07

Ja mam takie informacje: "Nie przeznaczył nas, aby zobaczyć Need for Speed Undercover na ich telefony. Nie, nie dlatego, że nie odejdę, ale ponieważ prasowa została przełożona, z którego dotyczy tylko wersji dla iPhone i iPod Touch. Dla innych platform mobilnych, gry pojawiły się i można otrzymać 7 dolców. Wydała na iPhone Need for Speed Undercover przełożone na 6 grudnia i będzie kosztować AppStore 9.99 u.e, jak również w dniu 6 grudnia będą zwolnione SimSity i cena jest taka sama jak ta, i Need for Speed Undercover. Tak trzymaj kciuki i czekać na uwolnienie." Jak również: "5-6 grudnia Gameloft obietnic, które mają być opublikowane w App Store obok zabawka: Ferrari GT Evolution. Plotka, że gra będzie kosztować 7,99 € i będzie wykorzystane 33 prawdziwych samochodów z włoskiego stabilne ". Ale jednocześnie poszukuje filmu "zavlekalovka"." Tłumaczone przez google translated z rosyjskiego na polski.

#93 Andrzej Puczyk

Andrzej Puczyk

• 2857 posts
  • SkądLublin, Poland

Posted 02 December 2008 - 07:43

Tłumaczone przez google translated z rosyjskiego na polski.

Widać. A może podałbyś stronkę, z której to przetłumaczyłeś tym google translatorem? Ja troszkę znam rosyjski i może coś dokładniej tam wyczytam...

#94 rysiosz

rysiosz
  • 8 posts

Posted 02 December 2008 - 08:08

Need For Speed:
[url=http://iphonelive.ru/articles/377-need-for-speed-undercover-perenesen.html]Need For Speed Undercover ďĺđĺíĺńĺí ť Apple iPhone 3G - ęóďčňü, öĺíű, îáçîđű, őŕđŕęňĺđčńňčęč,íîâîńňč, ďđîăđŕěěű, ŕęńĺńńóŕđű č ěĺëîäčč äë˙ iPhone[/url]

Ferrari GT Evolution:
[url=http://iphonelive.ru/articles/394-pre-release-ferrari-gt-evolution.html][Pre-Release] Ferrari GT Evolution ť Apple iPhone 3G - ęóďčňü, öĺíű, îáçîđű, őŕđŕęňĺđčńňčęč,íîâîńňč, ďđîăđŕěěű, ŕęńĺńńóŕđű č ěĺëîäčč äë˙ iPhone[/url]

Jeśli co to pisz.
Pozdrawiam.

#95 Chip

Chip
  • 1571 posts
  • SkądKraków

Posted 02 December 2008 - 08:43

Mam nadzieję, że to nie jest kolejny fałszywy alarm ;) Noo ale może nam na mikołajki sprezentują wreszcie wymarzoną grę ;) ^^

#96 djKristo

djKristo
  • 899 posts

Posted 02 December 2008 - 09:54

nic nie wiadomo :), gra Brothers in Arms: Hour of Heroes tez miala sie ukazac 28 a jej nie ma....... trzeba czekac ;/

przecież ta gra jest dostępna w app store

Dołączona grafika

#97 Chip

Chip
  • 1571 posts
  • SkądKraków

Posted 02 December 2008 - 16:01

--- Pomyłka --- Sorry

#98 TonyKiller

TonyKiller
  • 61 posts

Posted 02 December 2008 - 17:24

a ta gierka brothers in arms slaba, cube lepszy/a

#99 sweet9301

sweet9301
  • 41 posts
  • SkądŁDZ

Posted 02 December 2008 - 19:50

mam nadzieje ze 6 grudnia juz bedzie ten nfs a nie kolejne informacje o kolejnych datach premiery nfs...

#100 Andrzej Puczyk

Andrzej Puczyk

• 2857 posts
  • SkądLublin, Poland

Posted 02 December 2008 - 19:53

Co do Ferrari GT Evo to na pewno informacja jest prawdziwa i co do tego nie mam wątpliwości, ale jeśli chodzi o Undercovera to szczerze wątpię, że wyjdzie 6 grudnia, obym tym razem się jednak mylił... Aha, dzięki za te linki, nic nowego nie wyczytałem, a tlumaczyc nie będę, bo twoje googl-owskie tłumaczenie jest nader ciekawe i myślę, że nie ma sensu tłumaczyć po raz wtóry ;]

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users