Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Need for Speed: Undercover

• Please log in to reply
340 replies to this topic

#276 bady93

bady93
  • 138 posts
  • SkądOtwock

Posted 22 April 2009 - 10:43

a co do grafiki to będzie jak w 2XL croos czy jakoś tak też screeny nie z tej ziemi w ogolę bomba a jak grasz to niczym się od innych nie różni. może to i lepiej że nie wykorzystują całej energi iPhone/iPoda bo by szybko się coś w nich przepalało. może soft 3.0 i nowy program do pisania gier to zmieni, ale na razie zostaje nam czekać ...

#277 imbackingame

imbackingame
  • 640 posts

Posted 24 April 2009 - 19:02

nie nowy program do pisania gier tylko wiece 'opcji' w nim ;-)

---- Dodano 24-04-2009 o godzinie 20:13 ----
nie nowy program do pisania gier tylko wiece 'opcji' w nim ;-)
nie wiem czy ktos wrzucal":
Dołączona grafika

@Stryju
mój błąd, musze na główna patrzec czesciej ;-)

#278 Stryju

Stryju
  • 33 posts

Posted 24 April 2009 - 19:35

W newsie był ten obrazek.

#279 kleskus

kleskus
  • 821 posts

Posted 28 April 2009 - 06:50

Nowe screeny:
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#280 Shalatar PL

Shalatar PL
  • 67 posts
  • SkądOśw

Posted 28 April 2009 - 07:34

Oby tylko do wybrania był także jakiś inny schemat sterowania, bo z tego co widzę na screenach to głównym schematem będzie akceleloremetr (przechylanie na boki)

#281 Andrzej Puczyk

Andrzej Puczyk

• 2857 posts
  • SkądLublin, Poland

Posted 28 April 2009 - 07:38

Nie wiem dlaczego, ale odniosłem podobne wrażenie jak Shalatar PL. Bardzo bym się zawiódł na EA, gdyby w grze nie dali możliwości sterowania przez dotyk, choć znając ostatnie odsłony Need for Speed'a to dotykiem będziemy włączać nitro albo spowalniacz, natomiast sterowanie będzie możliwe jedynie za pomocą akcelerometru. Obym się mylił.

#282 Shalatar PL

Shalatar PL
  • 67 posts
  • SkądOśw

Posted 28 April 2009 - 16:53

Takie wrażenie odnieśliśmy bo EA chce zastosować taki patent że przechylając Ipod'a w lewo obraz obróci się w prawo, tak abyśmy nie tracili orientacji przy skręcaniu (pozatym świetnie to wygląda na screenach). Ja jednak podziękuje za taki bajer, bo jednak na dłuższą metę takie sterowanie okazuje się bardzo niepraktyczne oraz wprowadza niepotrzebny czynnik losowy (nigdy nie wiemy jak bardzo samochód skręci).

#283 kleskus

kleskus
  • 821 posts

Posted 28 April 2009 - 22:17

Takie sterowanie jest IMO super. Zagrajcie w Fastlane - można sobie pobrać wersję Lite. Wg mnie najlepsza (z najlepszym sterowaniem, bo graficznie jednak Ferrari lepsze oraz ma kariere ciekawą) gra samochodowa na iPhoneOS.

---- Dodano 29-04-2009 o godzinie 01:04 ----
Need for Speed - New Producer Screenshot [Updated] - EA Mobile - iPhone & iPod touch Games - EA Mobile: EA Forums

NFS jest już u Appla :P Czyli na weekend powinien być :D:D:D

#284 robbo2k

robbo2k
  • 95 posts

Posted 29 April 2009 - 11:57

Chyba na nastepny weekend no chyba ze u EA ma jakies chody

#285 Shalatar PL

Shalatar PL
  • 67 posts
  • SkądOśw

Posted 29 April 2009 - 13:08

Grałem w Fastlane i gra nie spodobała mi się. Najlepszym sterowaniem jest motyw z Ferrari w którym na ekranie mamy małą kierownicę. Po odpowiednim ustawieniu czułości naprawdę można wymiatać równie dobrze co na dużej konsoli!

#286 Quimeen

Quimeen
  • 1004 posts
  • SkądTrzebinia

Posted 01 May 2009 - 10:01

Ciekawostka: Apple iPhone, iPod touch, and iPod Games | EA Mobile
NFS już jest i to za free?

#287 soczekpl

soczekpl
  • 3288 posts
  • SkądWarszawa, PL

Posted 01 May 2009 - 10:15

Na AppStore nie ma...

#288 nielololek

nielololek
  • 706 posts
  • SkądPolska

Posted 01 May 2009 - 10:35

No, EA się rozkręciło. Wydało Trivial Pursuit, Lemonade Tycoon, Pandemonium, Tiger Woods PGA Tour . Więc teraz jest chyba kolej na NFS'a :) Nie wiem czy zauważyliście, ale w opisach gier EA, w AppStore jest napisane: CHECK OUT OTHER EXCITNG EA IPHONE & Ipod Touch GAMES: i tutaj właśnie pojawił się tytuł Need For Speed Undercover . Tak samo tytuł ten pojawił się na stronie podanej przez Quimeen'a .Jest tam napisane, że gra jest za free, ale to tylko dla tego, że gry nie ma jeszcze w AppStore.Więc może NFS pojawi się jeszcze w ten weekend, a może nawet dzisiaj ? :) Niestety tego jeszcze niewiadomo .

#289 Andrzej Puczyk

Andrzej Puczyk

• 2857 posts
  • SkądLublin, Poland

Posted 01 May 2009 - 10:41

No właśnie plotki mówią, że premiera ma być dzisiaj i szczerze mówiąc nie wiem czy w to wierzyć czy nie. Jeśli o NFS'a chodzi to wszystkiego można się spodziewać, nawet tego, że wyjdzie we wrześniu ;)

#290 iMaks

iMaks
  • 1323 posts
  • SkądWarszawa

Posted 01 May 2009 - 12:02

Ja sadzę, że we wrześniu to nie.Tak samo jak myślę, że dziś także odpada.Moim zdaniem spodziewajcie się go na czerwiec wraz z softem 3.0.

#291 Andrzej Puczyk

Andrzej Puczyk

• 2857 posts
  • SkądLublin, Poland

Posted 01 May 2009 - 12:04

EA podało oficjalną informację, że NFS wyjdzie przed premierą softu 3.0 ;) Ale po przeanalizowaniu całej historii owianej tajemnicą premiery Undercover'a w App Store można się spodziewać naprawdę WSZYSTKIEGO. Nawet tego, że taka gra nie istnieje.

#292 nielololek

nielololek
  • 706 posts
  • SkądPolska

Posted 01 May 2009 - 13:57

NFS istnieje i wyjdzie, a skoro EA napisało w opisach ich gier, żeby sprawdzić ich gry i wymienili tam NFS'a to myślę, że nie było by tak napisane aż do premiery softu 3.0, no tym bardziej do września.Są tam wymienione dostępne gry, a w grach nadchodzących wymienili tylko The Sims 3 oraz Madden... .Skoro już to napisali to wg. mnie gra będzie już w następnym tygodniu, ale to tylko moje przypuszczenia.

#293 Stryju

Stryju
  • 33 posts

Posted 01 May 2009 - 14:35

Nie ma co spekulować kiedy będzie, wszystko zależy od EA i od Apple...

#294 iMaks

iMaks
  • 1323 posts
  • SkądWarszawa

Posted 01 May 2009 - 20:55

Dokładnie.Pożyjemy - zobaczymy.

#295 kleskus

kleskus
  • 821 posts

Posted 01 May 2009 - 23:50

Ja to już nie mogę czekać :P Strasznie napalony na tę grę jestem... A jej ciągle niema :( Bo taka prawda, że na iTelefon nie ma dobrej, długiej, wciągającej gry... Chyba że czegoś nie znam :P

#296 hazelasty

hazelasty
  • 231 posts

Posted 01 May 2009 - 23:55

Ja to już nie mogę czekać :P Strasznie napalony na tę grę jestem... A jej ciągle niema :( Bo taka prawda, że na iTelefon nie ma dobrej, długiej, wciągającej gry... Chyba że czegoś nie znam :P

reMovem uzaleznia, jak kazda gra bubble breaker'opodobna ;>.

#297 iMaks

iMaks
  • 1323 posts
  • SkądWarszawa

Posted 02 May 2009 - 01:03

Assasin 'Creed ;)

#298 soczekpl

soczekpl
  • 3288 posts
  • SkądWarszawa, PL

Posted 02 May 2009 - 09:02

NFS istnieje i wyjdzie, a skoro EA napisało w opisach ich gier, żeby sprawdzić ich gry i wymienili tam NFS'a to myślę, że nie było by tak napisane aż do premiery softu 3.0, no tym bardziej do września.Są tam wymienione dostępne gry, a w grach nadchodzących wymienili tylko The Sims 3 oraz Madden... .Skoro już to napisali to wg. mnie gra będzie już w następnym tygodniu, ale to tylko moje przypuszczenia.

3.0 wyjdzie w czerwcu, nie we wrześniu...

#299 Koyot

Koyot
  • 947 posts

Posted 02 May 2009 - 09:04

przecież nie napisał, że premiera 3.0 będzie we wrześniu... czytaj ze zrozumieniem -.-"

#300 Morgoth_

Morgoth_
  • 221 posts
  • SkądPoznań

Posted 02 May 2009 - 11:03

Zaprezentują w czerwcu, a kiedy się pojawi dla wszystkich to nie wiadomo...

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users