Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Need for Speed: Undercover

• Please log in to reply
340 replies to this topic

#226 adrianopel

adrianopel
  • 1451 posts

Posted 01 February 2009 - 15:09

Nie chce mi się wierzyć biorąc pod uwagę, że jest sporo gier, które graficznie wyglądają całkiem nieżle (ale do PS2 czy xboxa jeszcze daleeeeeko) a już nie chodzą do końca płynnie (np. Star Wars, HoS, Crash 3D). To tylko marketing i nie ma co się napalać. Jak wyjdzie nowy iphone kto kto wie, na razie jednak na nic takiego bym nie liczył.

#227 ed00c

ed00c
  • 2404 posts
  • SkądKostrzyn Wlkp.

Posted 01 February 2009 - 18:42

No to nowy filmik juz cos wnosi, moze niedlugo to puszcza. Tylko jestem ciekaw czy tunning wizualny np. podnoszenie, obnizanie auta bedzie jakos wplywalo na fizyke jazdy, raczej watpie bo nfs to bardzie arcade, ale moze sie myle ;] pozdro

#228 kruszkraker

kruszkraker
  • 88 posts

Posted 01 February 2009 - 23:07

Nie chce mi się wierzyć biorąc pod uwagę, że jest sporo gier, które graficznie wyglądają całkiem nieżle (ale do PS2 czy xboxa jeszcze daleeeeeko) a już nie chodzą do końca płynnie (np. Star Wars, HoS, Crash 3D). To tylko marketing i nie ma co się napalać. Jak wyjdzie nowy iphone kto kto wie, na razie jednak na nic takiego bym nie liczył.

no tak... ale optymalizacja czyni cuda .
Myślę ze iPhone stać na wiele więcej .

#229 nielololek

nielololek
  • 706 posts
  • SkądPolska

Posted 05 February 2009 - 20:05

Sorry, że znów robię nadzieję ale znalazłem nowe screeny z gry.Na tych nowych gra wygląda inaczej- dodali mini mapkę i prędkościomoierz, a nie ma tu teraz przycisków do nitra i driftu.
Nie wiem czy są prawdziwe, ale zobaczcie je na tej stronie: New Screenshots of Need For Speed Undercover Leaked - mediabistro.com: MobileAppsToday

#230 ed00c

ed00c
  • 2404 posts
  • SkądKostrzyn Wlkp.

Posted 05 February 2009 - 20:20

No, ciekawie to wyglada, coraz wiecej informacji to miejmy nadzieje, ze niedlugo wyjdzie ;] pozdro

#231 Quimeen

Quimeen
  • 1004 posts
  • SkądTrzebinia

Posted 05 February 2009 - 20:22

Modele przypominają mi NFS3, fajnie ;)

#232 SebaSonido

SebaSonido
  • 623 posts
  • SkądBiałystok

Posted 05 February 2009 - 20:32

Nie wiem czy mi się tylko wydaje, ale chyba względem pierwowzoru grafika samych aut uległa poprawie. Jednak da się jeszcze z iPhone'a coś wykrzesać, a pewnie i to nie są maxymalne jego możliwosci. Ogólnie nieźle się prezentuje i w dniu premiery rozkuję duże obciążenie serwera w AppStore ;)

#233 Mixersky

Mixersky
  • 424 posts
  • SkądWarszawa

Posted 08 February 2009 - 21:53

dzien premiery ze niby co? a co z tą mafia costam kiedy to ma wyjsc?

#234 Andrzej Puczyk

Andrzej Puczyk

• 2857 posts
  • SkądLublin, Poland

Posted 13 February 2009 - 11:04

EA udostępniło nowe screeny z gry. Jak widać, warto było odczekać te kilka miesięcy, bo prezentuje się naprawdę znakomicie. W końcu ktoś zaczyna wykorzystywać możliwości iP ;)

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

#235 Adi21

Adi21
  • 367 posts
  • SkądCzechowice-Dziedzice

Posted 13 February 2009 - 12:21

Grafika uległa ogromnej zmianie jak patrze na te fotki. Ciekawe czy oprócz zmian w grafice doszły jeszcze jakieś inne np. poprawiona fizyka jazdy lub jakieś smaczki :)

#236 Koyot

Koyot
  • 947 posts

Posted 13 February 2009 - 15:00

Ja tam różnicy w grafice nie dostrzegam. Za to widzę teraz obleśne numerki nad przeciwnikami rodem z gier java na telefony, ohydną czcionkę okrążeń i kwadratową mapę. Rzeczywiście, o wiele ładniej... Samochody robią wrażenie, ale jazda nimi na filmikach już nie bardzo, a przejście w drift to kompletna porażka.

#237 iSenior

iSenior
  • 149 posts
  • SkądLeszno

Posted 13 February 2009 - 15:03

poczekajmy zobaczymy

---- Dodano 13-02-2009 o godzinie 15:04 ----
a wlasnie mi sie teraz instaluje na windgrozie na pc ta gra ;p

#238 cziloss

cziloss
  • 84 posts
  • SkądSosnowiec

Posted 14 February 2009 - 17:08

czyli kiedyma wyjsc nfs: Uc ?. Po filmikach widac ze gra juz wygalda na kompletna

#239 ed00c

ed00c
  • 2404 posts
  • SkądKostrzyn Wlkp.

Posted 15 February 2009 - 15:25

Gra juz "wyglada" na kompletna chyba od pol roku ;P. Trzeba czekac, bo moze wyjsc za 5 min, albo za kilka tygodni... pozdro

#240 kleskus

kleskus
  • 821 posts

Posted 20 February 2009 - 18:36

Jeśli chodzi o mnie to trochę klapa... Chciałbym aby model jazdy był taki jak w NFS'ach na PC. Pewnie ktoś by się nie zgodził, bo sterowanie by nie pasowało... Ja chce aby sterowanie było takie :

Dołączona grafika

Może kiedyś pojawi się jakaś taka gra... :) No i najważniejsze, aby to była pełnowymiarowa gra, która przechodzi się kilkanaście godzin... Może ważyć i 1 GB ale ma to być kawał porządnej roboty, cena mogłaby wynieść jakieś 20$ nawet za to...

#241 metal_man

metal_man
  • 489 posts
  • SkądChorzów

Posted 20 February 2009 - 19:08

Wiesz taka produkcja jest chyba niemozliwa. Przede wszystkim - iPhone nie jest platworma, ktora moze sie rownac z PC/MAC, PS3, X360... A nie bedzie tyle wazyla bo EA od jakiegos czasu serwuje IMHO gry casual'owe :/

#242 matdys

matdys
  • 1253 posts
  • SkądRzeszów, PL

Posted 20 February 2009 - 19:33

Wiesz taka produkcja jest chyba niemozliwa. Przede wszystkim - iPhone nie jest platworma, ktora moze sie rownac z PC/MAC, PS3, X360... A nie bedzie tyle wazyla bo EA od jakiegos czasu serwuje IMHO gry casual'owe :/

No to mnie chłopie rozbawiłeś :)
iPhone może co najwyżej konkurować z DS'em i PSP, platformy, które wymieniłeś to sprzęty stacjonarne a granica, która dzieli je z przenośnymi jest ogromna i przez najbliższe kilka lat sytuacja ta raczej nie ulegnie zmianie.
Ważyć może bardzo dużo, biorąc pod uwagę grafikę oraz muzykę. Gdy ta gra wejdzie na rynek będzie najbardziej zaawansowaną (i miejmy nadzieję dopracowaną) produkcją w App Store.

#243 kleskus

kleskus
  • 821 posts

Posted 20 February 2009 - 19:40

No właśnie mi chodziło o coś podobnego do serii NFS na PSP... :)

#244 matdys

matdys
  • 1253 posts
  • SkądRzeszów, PL

Posted 20 February 2009 - 22:09

Coś takiego będzie miało sens, jeśli grywalnością Undercover dorówna Rivalsowi albo Carbonowi będzie naprawdę świetna gra :)

#245 metal_man

metal_man
  • 489 posts
  • SkądChorzów

Posted 21 February 2009 - 10:37

Aha :P no to sory bo ja zrozumialem, ze to ma byc bardziej podobne do tych PC i konsol :) Ale konkurowac z tytulem na PSP moze jak najbardziej :) Taka luzna mysl mnie dopadla ;) Ciekawe jakby wygladal Gran Turismo na iPhona :P

#246 shivan

shivan
  • 1141 posts
  • SkądKraków

Posted 21 February 2009 - 12:22

nie wiem ale jakby wydali gt 2 na iphone...i dobrze dopracowali sterowanie...to bym sobie wybudowal w pokoju oltarzyk polozyl go tam i ten tego trzcil do nocy;ppp

#247 matdys

matdys
  • 1253 posts
  • SkądRzeszów, PL

Posted 21 February 2009 - 14:48

GT to zobaczysz na iPhonie najprędzej na screenach z internetu ;) Jako, że jest to exclusive od Sony, na iPhone raczej nie trafi, chociaż i tak nie liczyłbym na żaden symulator z prawdziwego zdarzenia, telefon od Apple'a, na chwilę obecną nie stwarza możliwości (chodzi mi o sterowanie) do grania w tego typu produkcje.

#248 guumbass

guumbass
  • 168 posts

Posted 22 February 2009 - 15:00

to nie bedzie chyba tego nfsa jak jeszcze nie wyszedl, co? :(

#249 dliwski

dliwski

• 15306 posts
  • SkądWarszawa

Posted 22 February 2009 - 15:07

Jasne, że nie będzie. Już po ptakach. Już tylko iść i z mostu skoczyć.

#250 Quimeen

Quimeen
  • 1004 posts
  • SkądTrzebinia

Posted 22 February 2009 - 15:22

to nie bedzie chyba tego nfsa jak jeszcze nie wyszedl, co? :(

NFS na iPhone wyjdzie dopiero 5 lat po Duken Nuken Forever na PC.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users