Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

iPod nano i wgrywanie mp3...

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
11 odpowiedzi w tym temacie

#1 moniash

moniash
  • 10 postów

Napisano 03 czerwca 2006 - 09:05

Czytałam już trochę tematów na tym forum... Nie mogę wgrać mp3 na iPoda, nie mam pojęcia jak to się robi... czytałam, że między innymi coś trzeba zrobić w Preferences -> iPod w programie iTunes... ale czemu mam tam napisane, że mój iPod nie jest podłączony? Komputer normalnie mi go wykrywa... widać go jako dysk. Jakoś te iTunes wydaje mi się dobry tylko jako odtwarzacz muzyki, bo więcej z nim nie mogę zrobić... Może mi ktoś wytłumaczyć krok po kroku jak wgrać te mp3 lub zdjęcia? Dwa dni siedzę nad tym, wydałam mnóstwo kasy na ten sprzęt, potrzebuję wgrać, bo wyjeżdżam a tu nici z tego ;/

#2 magmac

magmac

• 1 170 postów
  • SkądWroclaw, Poland, Poland

Napisano 03 czerwca 2006 - 09:53

A moze przeczytaj instrukcje obslugi ? PS. Wrzucasz mp3 do itunes, jesli masz wlaczona obsluge ipoda jako dysk to przeciagasz wrzucone mp3 na ikonke ipoda (po lewej, tam gdzie playlisty) i juz. Pa.

#3 moniash

moniash
  • 10 postów

Napisano 03 czerwca 2006 - 10:30

nie ma nic w instrukcji i w iTunes nie mam po lewej żadnej ikonki iPoda... mam tylko: Library Podcasts Party Shuffle Radio Music Store 90's Music My Top Rated Recently Addes Top 25... i mogę tworzyć własne playlisty czy coś...

#4 iSylwek

iSylwek
  • 872 postów

Napisano 03 czerwca 2006 - 10:41

a doszedłeś do tego momentu w którym przypisuje się nazwę do iPoda? masz iPod updater?

#5 moniash

moniash
  • 10 postów

Napisano 03 czerwca 2006 - 10:44

jaką nazwę do iPoda? coś mam, tzn. jak włączam iPod Updater to jest tam napisane, że: "iPod requires Windows 2000 (SP4) or Windows XP. Please update your Windows Software and try again' Mam Windowsa 2000...

#6 elrobsono

elrobsono
  • 1 516 postów
  • SkądBarcelona, ES

Napisano 03 czerwca 2006 - 10:46

No 2000 może masz ale z którym serwispackiem?? Bo potrzebujesz 4.

#7 moniash

moniash
  • 10 postów

Napisano 03 czerwca 2006 - 10:47

a gdzie to mogę sprawdzić, albo skąd ściągnąć czy coś? nie znam się na tym...

#8 elrobsono

elrobsono
  • 1 516 postów
  • SkądBarcelona, ES

Napisano 03 czerwca 2006 - 10:52

Ściągnąć możesz odpalając "aktualizacje systemowe".

#9 51m0n

51m0n
  • 6 980 postów

Napisano 03 czerwca 2006 - 11:32

A sprawdzić w panelu sterowania->system

#10 moniash

moniash
  • 10 postów

Napisano 03 czerwca 2006 - 12:29

ok, dziękuję bardzo wszystkim, udało mi się zainstalować Service Pack 4, w tej chwili zgrywają mi się piosenki na iPoda :D dzięki wielkie :) *zdjęcia się podobnie wgrywa? ;>

#11 Sledziu

Sledziu
  • 430 postów
  • SkądWr

Napisano 03 czerwca 2006 - 21:25

podlaczasz ipoda do do kompa, w itunes pojawia sie w prawym dolnym rogu ikonka ipoda, klikasz na nia, przechodzisz do zakladki photos i wybierasz który folder(y) ma byc updatowany na ipoda potem do toge folderu wrzcasz zdjecia, klikasz update ipod i po sprawie, jeszce mozesz wybrac czy chcesz full resolution photos czy pomniejszone, no i czowyscie mozesz to w odwrotnej kolejnosci zrobic ;). najpierw sobie rzobic folder czykilka folderow a potem je wybrac, ale wszyskie foldery mmusza byc w jednym katalogu

[ Dodano: 2006-06-03, 22:26 ]
pisałem z pamięci, bo mi się nie hcciało podlaczac ipa, jak co nie bedzie kminic to moge podlaczysz i opisac dokladnie ;)

#12 zyletto

zyletto
  • 1 postów

Napisano 18 października 2008 - 06:48

... Ja mam win xp i niemam żadnej ikonki ipoda plz help

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych