Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Nie można zmienić tapety

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
11 odpowiedzi w tym temacie

#1 bushman.editing

bushman.editing
  • 4 115 postów
Napisano 30 czerwca 2008 - 08:48

Witam! Wczoraj po raz kolejny przekonałem się, że aplikacja CUSTOMIZE więcej szkodzi, niż pomaga. Zainstalowałem sobie nowy theme przez program CUSTOMIZE. Po kilku minutach jednak odinstalowałem go, bo nie przypadł mi do gustu. Okazało się, że nie mogę już zmienić tapety. Mam stale jedną, którą z tego co pamiętam, miałem miesiąc temu... Czy ktoś spotkał się z takim zjawiskiem? Czy istnieje inna możliwość przywrócenia dobrego działania telefonu, niż RESTORE, które wykonam naprawde w ostateczności. Bardzo proszę o pomoc. Bushman.Editing

#2 vinci

vinci
  • 2 693 postów
  • SkądPoznań

Napisano 30 czerwca 2008 - 08:59

Ja spotkałem się z takim czymś i pomogło automatyczne naprawianie iFixem ;)

#3 dliwski

dliwski

• 15 306 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 30 czerwca 2008 - 09:02

Tak - iFix pomaga. Mi pomógł. :) A jak nie to spróbuj usunąć plik LockBackground.jpg z var/mobile/Library/ ;)

#4 bushman.editing

bushman.editing
  • 4 115 postów
Napisano 30 czerwca 2008 - 09:48

Chciałbym dodać, że mam taki kłopot w iPodzie Touch. Nie w iPhone'ie ;)
Gdy wrócę do domu, to wykasuję ten plik, który polecił Davvido.

Dam znać, czy pomogło ;)

#5 vinci

vinci
  • 2 693 postów
  • SkądPoznań

Napisano 30 czerwca 2008 - 10:01

Chciałbym dodać, że mam taki kłopot w iPodzie Touch. Nie w iPhone'ie ;)
Gdy wrócę do domu, to wykasuję ten plik, który polecił Davvido.

Dam znać, czy pomogło ;)

A próbowałeś iFixem? iFix działa na Touchu bardzo dobrze ;)

#6 bushman.editing

bushman.editing
  • 4 115 postów
Napisano 30 czerwca 2008 - 10:03

Właśnie zrobiłem iFixa ;) Naprawił pocztę oraz tapetki! :) Dzięki za pomoc. Uważam, że temat do zamknięcia. Pozdrawiam i raz jeszcze dziękuję za pomoc.

#7 vinci

vinci
  • 2 693 postów
  • SkądPoznań

Napisano 30 czerwca 2008 - 10:29

Miałem ten sam problem co Ty ;) Oprócz tapetki iFix znalazł jeszcze 4 inne błędy ;) Bardzo przydatny programik to jest ;)

#8 bushman.editing

bushman.editing
  • 4 115 postów
Napisano 30 czerwca 2008 - 11:16

Miałem ten sam problem co Ty ;) Oprócz tapetki iFix znalazł jeszcze 4 inne błędy ;) Bardzo przydatny programik to jest ;)

Ja też miałem jeszcze chyba 4 błędy ;)
Kiedyś pytałem się na forum, ale uzyskałem odpowiedź że iFix na iPodzie Touch więcej zaszkodzi, niż pomoże... :roll:

#9 onager

onager
  • 21 postów

Napisano 30 czerwca 2008 - 17:12

Ja też miałem jeszcze chyba 4 błędy ;)
Kiedyś pytałem się na forum, ale uzyskałem odpowiedź że iFix na iPodzie Touch więcej zaszkodzi, niż pomoże... :roll:

iFix jest napisany na iphonea i dlatego jesli uruchomisz go ponownie to znowu Ci pokaze 1 blad i bedzie to robil za kazdym razem bo prawdopodobnie chodzi tam o latke ukrycia komunikatu o przekazywaniu polaczen albo inna dotyczaca funkcji telefonu Link do tematu

na temat szkodliwosci ifixa dla toucha zdania sa podzielone Temat ktory wspominasz

#10 vinci

vinci
  • 2 693 postów
  • SkądPoznań

Napisano 30 czerwca 2008 - 17:17

iFix jest napisany na iphonea i dlatego jesli uruchomisz go ponownie to znowu Ci pokaze 1 blad i bedzie to robil za kazdym razem bo prawdopodobnie chodzi tam o latke ukrycia komunikatu o przekazywaniu polaczen albo inna dotyczaca funkcji telefonu Link do tematu

Ja od czasu do czasu skanuje automatycznie mojego Toucha i tylko za pierwszym razem wykrył i naprawił chyba 5 błędów a teraz jak skanuje to zawsze jest 0 błędów ;)

#11 dliwski

dliwski

• 15 306 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 30 czerwca 2008 - 17:23

Czyli teoretycznie na Twoim iPodzie jest łatka na przekazywanie numerów i na prezentację numerów. ;)

#12 onager

onager
  • 21 postów

Napisano 30 czerwca 2008 - 17:44

teraz tylko znalezc gdzie tam karte sim wsadzic :grin:

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych