Nie działa polowa klawiatury - co robic??
Napisano 25 czerwca 2008 - 18:41
Napisano 25 czerwca 2008 - 18:45
Napisano 09 lipca 2008 - 11:17
Napisano 09 lipca 2008 - 11:45
Napisano 09 lipca 2008 - 12:26
tak fajnie fajnie mowisz tu o miniaku a przeczytales ze kolega ma MB? i co wyrzuci sobie stara a kupi nowa?Miałem dokładnie to samo z klawiaturą Apple białą USB - była sprzedawana za 130 zł. Wyrzuciłem ją do śmieci. Nie będę się poniżał w serwisie, gdy można kupić dowolną inną i lepszą za 30-100 zł.
Czemu nie działa część klawiszy a nie np. jeden ?
W tej mojej klawiaturze firmy BTC (tak, tak ! to BTC o wartości 20 zł a Apple daje tylko logo !) przyciski są podzielone na sekcje. W sekcji klawisze są połączone szeregowo. Jak się coś zepsuje to nie działa od razu cała sekcja a nie tylko jeden klawisz. U mnie nie pomogło żadne czyszczenie i takie tam. Klawiatura nienaprawialna, jednorazowa.
Nie wiem jak inne nowe klawiatury Apple ale ta biała na USB, kupiona z Miniakiem była nic nie warta a konstrukcyjnie przypomina rozwiazanie z ZX Spectrum, które było krytykowane już 20 lat temu za zawodność.
Teraz używam dość starej klawiatury Apple o stylistyce Apple Pro Mouse (nie wiem, jak ją nazwać). To zupełnie inna jakość i jestem z niej bardzo zadowolony.
Napisano 09 lipca 2008 - 12:49
Napisano 09 lipca 2008 - 13:36
tak fajnie fajnie mowisz tu o miniaku a przeczytales ze kolega ma MB? i co wyrzuci sobie stara a kupi nowa?
Oups!
Przepraszam, nie zauważyłem. Przeglądam "nowe posty".
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych