Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Powiększona klawiatura w Safari

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 yidam

yidam
  • 110 postów
  • SkądSpod samiuśkich Ta.. gór Skalistych

Napisano 22 czerwca 2008 - 23:35

Jestem nowym użytkownikiem iPhone'a (2 dni) i musiałem coś przykombinować i klawiatura w Safari w układzie poziomym znacznie się powiększyła (zajmuje teraz 3/4 ekranu). [Szukałem nie ma podobnego tematu.] Proszę o pomoc - instrukcje do powrotu do oryginalnej wielkości klawiatury. Zaznaczam, że nie potrafię*jeszcze grzebać w bebechach systemu (nawet nie wiem jak oglądać zawartość*plików systemowych telefonu). Z góry dziękuję za pomoc.

#2 malynowsky

malynowsky
  • 706 postów
  • SkądWrocław

Napisano 22 czerwca 2008 - 23:39

jak jestes w safari i masz ta duza klawiature to kliknij GOTOWE, i przewroc telefon na 'normlaną pozycje' tak jak go trzymasz w rece jak dzwonisz,piszesz smsy itp.. wtedy bedziesz miał małą klawiature.. nie ma takiej opcji zebys przy przewroconym telefonie mial taka klawiature jak w normlanej pozycji :) troche chyba zamotałem:p

#3 yidam

yidam
  • 110 postów
  • SkądSpod samiuśkich Ta.. gór Skalistych

Napisano 23 czerwca 2008 - 00:36

Chyba się nie zrozumieliśmy. W układzie poziomym miałem mniej więcej taką samą wielkość klawiszy jak w układzie pionowym. Coś zmieniłem w ustawieniach i klawisze alfanumeryczne są większe niż standardowe. Chciałbym wrócić do poprzednich ustawień. PS. Mam tylko j.ang. w iPhonie, i klawisza 'ready' [ang. gotowe] jakoś nie zauważyłem.

#4 iRADO

iRADO
  • 105 postów
  • SkądLublin

Napisano 23 czerwca 2008 - 01:21

moze zresetuj iPhon'a - HomeButton+Sleep, trzymaj az sie wylaczy i ponownie wlaczy - wtedy pusc :P

#5 bushman.editing

bushman.editing
  • 4 115 postów
Napisano 23 czerwca 2008 - 01:22

Chyba się nie zrozumieliśmy.

W układzie poziomym miałem mniej więcej taką samą wielkość klawiszy jak w układzie pionowym.
Coś zmieniłem w ustawieniach i klawisze alfanumeryczne są większe niż standardowe. Chciałbym wrócić do poprzednich ustawień.

PS. Mam tylko j.ang. w iPhonie, i klawisza 'ready' [ang. gotowe] jakoś nie zauważyłem.

W ustawieniach nigdy nie znalazłem takiej opcji.
Może wgrywałeś jakieś schematy klawiatur?

#6 malynowsky

malynowsky
  • 706 postów
  • SkądWrocław

Napisano 23 czerwca 2008 - 07:28

no nie zrozumialem bo nielogiczne i nierealne dla mnie bylo cos takeigo :P Ustawienia -> Ogólne -> wyzeruj

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych