Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

blueconnect nie działa pod win xp

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 slaweks

slaweks
  • 2 postów

Napisano 20 czerwca 2008 - 08:48

witam wszystkich mam taki problem i pojęcia nie mam jak go rozwiązać mam maca i dokupiłem sobie blueconnect - internet smiga i wszystko jest ok lecz problem pojawia się wtedy jak chce internet odpalić pod win xp który zainstalowałem na tym macu i niestety wtedy net nie działa. Czy ktoś wie co jest przyczyną i co trzeba zrobić aby net zadziałał

#2 Gość_tygrysio_*

Gość_tygrysio_*

Napisano 20 czerwca 2008 - 10:43

Modem jest widziany przez Menagera urządzeń ??

#3 virgin71

virgin71

• 12 562 postów
  • SkądWrocław

Napisano 20 czerwca 2008 - 11:15

generalnie to pytanie dotyczy już windows... a To już różnie może być - próbowałeś sterownik wywalić i wgrać? soft jakiś tam też dają...

#4 slaweks

slaweks
  • 2 postów

Napisano 20 czerwca 2008 - 11:28

jesli chodzi o sterowniki to ten blueconnect ma w sobie sterowniki i nie potrzeba ściągać z netu ani nic bo sam się zainstaluje i tu teoretycznie wszystko jest ok modem jest widziany pojęcia nie mam czym to jest spowodowane.:(

#5 virgin71

virgin71

• 12 562 postów
  • SkądWrocław

Napisano 20 czerwca 2008 - 23:14

a soft? bo iPlus potrzebuje odpalić soft, żeby połączenie modemowe sprawnie działało...

#6 Gość_tygrysio_*

Gość_tygrysio_*

Napisano 21 czerwca 2008 - 11:44

jesli chodzi o sterowniki to ten blueconnect ma w sobie sterowniki i nie potrzeba ściągać z netu ani nic bo sam się zainstaluje i tu teoretycznie wszystko jest ok
modem jest widziany
pojęcia nie mam czym to jest spowodowane.:(

modem przechodzi test ??

#7 Lukaszek_dom@wp.p

Lukaszek_dom@wp.p
  • 18 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 24 czerwca 2008 - 17:30

Witam, no cóż... Buisnes Everywer...szybko wyszukałem w necie ze to ZŁY pomysłno i teraz chciałbymwiedzieć jak będzie najlepiej dla Mac Book-a... no ale wiedze że kożystniejsza bedzie druga od końca (szybkośćiom) neostrada.... a sterowniki da się zainstalować bez problemu? (od neostrady znaczy się)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych