Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Email nagłówki

• Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 gcw

gcw
  • 17 posts

Posted 19 June 2008 - 09:30

Starałem się znaleźć coś na forum, ale niestety nie trafiłem na rozwiązanie mojego problemu. Pytanie brzmi, czy można gdzieś ustawić pobieranie przez pocztę samych nagłówków lub ewentualnie czy jest jakiś program pocztowy, który to robi? Mam iphonea od niedawna więc proszę o wyrozumiałość :)

#2 hasos

hasos
  • 2164 posts
  • SkądWrocław

Posted 19 June 2008 - 09:35

z tego co się orientuję to nie ma czegoś takiego. a tak z ciekawości - w jakim celu ci to potrzebne?

#3 gcw

gcw
  • 17 posts

Posted 19 June 2008 - 09:37

dostaję dość dużo poczty i niektóre pliki są spore. Nie uśmiecha mi się zwyczajnie wszystkiego ściągać po Edge(lepiej to zrobić później na komputerze). W poprzednim telefonie miałem tą funkcję i była bardzo przydatna.

#4 hasos

hasos
  • 2164 posts
  • SkądWrocław

Posted 19 June 2008 - 09:48

no tak, rzeczywiście przydatna funkcja. w domyślnym programie ip czegoś takiego nie ma a nie słyszałem o innym programie do poczty na ip - analogicznym do takich produkcji jak smsd czy isms. pozostaje nam czekać na sof 2.0 może tam będzie więcej opcji :)

#5 dyndas

dyndas
  • 4424 posts

Posted 19 June 2008 - 09:54

IMAP. Zaloz konto u dostawczy poczty ktory udostepnia dostep po IMAP'ie. Polecam GMail. Standartowo sa sciagane tylko naglowki maili. Calosc maila dopiero jak na niego klikniesz. Zeby skonfigurowac konto Gmail przez IMAP trzeba przy dodawaniu konta na iPhone'ie wybrac typ 'other' ( nie Gmail! ) i protokol IMAP. pzdrw //T PS. POP3 to przezytek....

#6 hasos

hasos
  • 2164 posts
  • SkądWrocław

Posted 19 June 2008 - 11:03

a czy pocztę na tlenie też tak można skonfigurować?

#7 dyndas

dyndas
  • 4424 posts

Posted 19 June 2008 - 12:37

a czy pocztę na tlenie też tak można skonfigurować?

o ile wiem zaden z polskich operatorow nie udostepnia IMAP'a. Ale sprawdz - taka informacja powinna byc gdzies na stronach pomocy tlen'u. Gmail jako pierwszy ( z darmowych operatorow) udostepnil IMAP - sam uzywam. Podobno AOL tez - ktos pisal na forum.

pzdrw
//T

#8 hasos

hasos
  • 2164 posts
  • SkądWrocław

Posted 19 June 2008 - 14:28

ok, dzięki.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users