Miałam problem z IPhone więc chciałam zrobić restore, ale ani iTunes ani IPhone PC Suite nie widzieli mojego IPhona [komputer normalnie znajdował telefon], który był w pełni odblokowany. Więc w ustawianich ogólnych, wymazałam wszystko. NO i już zostało mi tylko odblokowanie IPhona przez iLiberty, robię wszystko wg instrukcji i kiedy klikam: Go for it!
wyskakuj mi komunikat:
Error communicating with device.
Please make sure device has been paired with iTunes , also make sure device is in NORMAL mode.
You may retry once, if the problem persists , please restart iLiberty.
co to znaczy i co mam robić?
Problem podczas odblokowywania IPhone przez iLiberty
Started by
gama_p
, 15 Jun 2008 12:44
6 replies to this topic
Posted 15 June 2008 - 12:44
Posted 15 June 2008 - 13:06
To znaczy, że przed odblokowaniem musisz połączyć iPhone z iTunes.
Posted 15 June 2008 - 13:11
no i włączam iTunes i wyskakuje mi komunikat:
ITunes nie mógł połączyć się z IPhone z powodu nieznanego błędu (0xE8000023)
---- Dodano 15-06-2008 o godzinie 14:57 ----
up!
ITunes nie mógł połączyć się z IPhone z powodu nieznanego błędu (0xE8000023)
---- Dodano 15-06-2008 o godzinie 14:57 ----
up!
Posted 15 June 2008 - 22:01
a wprowadziles w recovery albo dfu mode (nie widze roznicy w obu trybach
)
Posted 15 June 2008 - 22:52
a wprowadziles w recovery albo dfu mode (nie widze roznicy w obu trybach
)
nie rozumiem?
Posted 15 June 2008 - 22:56
podłącz fon do kompa i włącz itunes. trzymaj górny i dolny przycisk 10 sekund aż tel zgaśnie, jak zgaśnie to póść górny przycisk a dolny pod ekranem wciąż trzymaj aż pojawi się płyta i kabek, wtedy zrób restore
Posted 16 June 2008 - 14:53
robiłam restore tak jak nakazał hasos, i tak mi się skońćzyło:
iTunes
Nie udało się otworzyć ustawień fabrycznych IPhone. Wystąpił nieznany błąd (-50)

---- Dodano 16-06-2008 o godzinie 15:05 ----
Ok. Przez restore przebrnełam...;D
przez odblokowanie przez iLibrary też
ale chcąc odpalić IPhone PC Suite wyskakuje mi komunika, że trzeba zainstalować deamona, no to postępuje wg instrukcji, ale po 2 resecie telefonu wyskakuje mi komunikat:
Błąd instalacji demona, możliwe że nie zrobiłes jailbreaka swojego IPhone! Napraw błąd i spróbuj ponownie zainstalować demona!
jakiego znowu jailbreaka? co powinnam zrobić, żebym dobrze mogla zainstalowac demona?
iTunes
Nie udało się otworzyć ustawień fabrycznych IPhone. Wystąpił nieznany błąd (-50)
---- Dodano 16-06-2008 o godzinie 15:05 ----
Ok. Przez restore przebrnełam...;D
przez odblokowanie przez iLibrary też
ale chcąc odpalić IPhone PC Suite wyskakuje mi komunika, że trzeba zainstalować deamona, no to postępuje wg instrukcji, ale po 2 resecie telefonu wyskakuje mi komunikat:
Błąd instalacji demona, możliwe że nie zrobiłes jailbreaka swojego IPhone! Napraw błąd i spróbuj ponownie zainstalować demona!
jakiego znowu jailbreaka? co powinnam zrobić, żebym dobrze mogla zainstalowac demona?
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users