Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

FRING i SIP

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 MiNos

MiNos
  • 93 postów

Napisano 14 czerwca 2008 - 16:23

Witam, jak ustawić w tym programie aby dalo sie rozmawiac uzywajac SIP?

#2 artdesign

artdesign
  • 37 postów
  • SkądWawa Zone

Napisano 14 czerwca 2008 - 17:12

najpierw musisz miec wykupione jakies konto SIP np.voipdiscount.com

na stronach fringa masz dokladny opis co i jak poustawiac... fring ? Make free mobile calls, IM with Skype, MSN Messenger, ICQ, Google Talk™, SIP & Twitter, AIM® & Yahoo!™

pzdr

#3 sivienki

sivienki
  • 207 postów

Napisano 14 czerwca 2008 - 17:53

Czy wie ktoś jak na FRINGu ustawić FreeCall. Mam tam konto ale nie wiem jak to ustawić?Dzięki za pomoc.

#4 MiNos

MiNos
  • 93 postów

Napisano 16 czerwca 2008 - 07:39

Konto mam, moja firma korzysta z tego. W domu mam telefon wpiety w siec, ktory laczy sie z moja centrala firmowa. Czyli powinno zadzialac :)

#5 MiNos

MiNos
  • 93 postów

Napisano 19 czerwca 2008 - 07:35

Dziwna sprawa, aplikacja działała tylko przy pierwszym uruchomieniu, po ponwnym uruchomieniu pojawia sie okienko z informacja 'reconnecting' i nic... Wgrałem go ponownie zalogował się poprawnie. Wyłaczyłem i włączam na nowo i znów tak samo. Testuje ktoś jeszcze go?

#6 art3pl

art3pl
  • 20 postów
  • SkądGostyń

Napisano 19 czerwca 2008 - 07:45

Ja mam na Fringu PLFONE i działa super . Na początku był problem z logowaniem ale do momentu wymiany hasła z tego co ustawiłem na początku (przy zakładaniu konta) na hasło w postaci cyfr udostępnione przez PLFONE

#7 MiNos

MiNos
  • 93 postów

Napisano 19 czerwca 2008 - 11:18

Czyli radzisz zmienic hasło? Problem ze jak odpalam program on odrazu chce się łączyć automatycznie, nie mam możliwości zmiany ustawień...

#8 pjanet

pjanet
  • 288 postów
  • SkądWrocław

Napisano 04 lipca 2008 - 04:02

Czy ktos wie w ktorym miejscu i pliku przechowywane sa hasla i ustawienia do SIPa ?? Kiedy robie reczne zestawic polaczenie aplikacja (Fring) caly czas probuje nawiazac polaczenie co trwa wiekiiii . Dziekuje za pomoc.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych