Witam,
jak ustawić w tym programie aby dalo sie rozmawiac uzywajac SIP?
FRING i SIP
Rozpoczęty przez
MiNos
, 14 cze 2008 16:23
7 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 14 czerwca 2008 - 16:23
Napisano 14 czerwca 2008 - 17:12
najpierw musisz miec wykupione jakies konto SIP np.voipdiscount.com
na stronach fringa masz dokladny opis co i jak poustawiac... fring ? Make free mobile calls, IM with Skype, MSN Messenger, ICQ, Google Talk™, SIP & Twitter, AIM® & Yahoo!™
pzdr
na stronach fringa masz dokladny opis co i jak poustawiac... fring ? Make free mobile calls, IM with Skype, MSN Messenger, ICQ, Google Talk™, SIP & Twitter, AIM® & Yahoo!™
pzdr
Napisano 14 czerwca 2008 - 17:53
Czy wie ktoś jak na FRINGu ustawić FreeCall. Mam tam konto ale nie wiem jak to ustawić?Dzięki za pomoc.
Napisano 16 czerwca 2008 - 07:39
Konto mam, moja firma korzysta z tego. W domu mam telefon wpiety w siec, ktory laczy sie z moja centrala firmowa. Czyli powinno zadzialac
Napisano 19 czerwca 2008 - 07:35
Dziwna sprawa, aplikacja działała tylko przy pierwszym uruchomieniu, po ponwnym uruchomieniu pojawia sie okienko z informacja 'reconnecting' i nic... Wgrałem go ponownie zalogował się poprawnie. Wyłaczyłem i włączam na nowo i znów tak samo. Testuje ktoś jeszcze go?
Napisano 19 czerwca 2008 - 07:45
Ja mam na Fringu PLFONE i działa super .
Na początku był problem z logowaniem ale do momentu wymiany hasła z tego co ustawiłem na początku (przy zakładaniu konta) na hasło w postaci cyfr udostępnione przez PLFONE
Napisano 19 czerwca 2008 - 11:18
Czyli radzisz zmienic hasło? Problem ze jak odpalam program on odrazu chce się łączyć automatycznie, nie mam możliwości zmiany ustawień...
Napisano 04 lipca 2008 - 04:02
Czy ktos wie w ktorym miejscu i pliku przechowywane sa hasla i ustawienia do SIPa ?? Kiedy robie reczne zestawic polaczenie aplikacja (Fring) caly czas probuje nawiazac polaczenie co trwa wiekiiii .
Dziekuje za pomoc.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych