Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Aparat nie zapisuje zdjęć

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 sabress

sabress
  • 23 postów

Napisano 14 czerwca 2008 - 15:44

Szukałem ale nie znalazłem więc zakładam posta: iPhone 113 , działa od kilku miesięcy bez większych problemów, wczoraj po synchronizacji z macbookiem dałem polecenie usuń zdjęcia (synch zdjęć przez iPhoto) no i szlag trafił zapisywanie zdjęć. - folder na iPhonie jest pusty mimo że robię zdjęcia - camera działa bo kręci filmy - reset nie pomógł (ustawien i zawartości) - przywrócenie nie zmieniło nic proszę o pomoc

#2 dliwski

dliwski

• 15 306 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 14 czerwca 2008 - 15:48

/var/mobile/Media/DCIM/ :arrow: stąd usuń folder 100APPLE. Po restarcie iPhone'a powinno być OK. :)

Nie wiesz jak tam dojść? Opis znajdziesz tutaj: http://www.myapple.p...sb-win-mac.html. Polecam TotalCMD i WinSCP.

#3 robert6719

robert6719
  • 5 postów

Napisano 28 lipca 2008 - 22:45

Witam zrobilem jak piszesz ale u mnie ten sam prolem. Robie zdjecie aparatem a ono nie jest zapisywane. Wgrywam zdjecia przez winpc tworzy sie katalog 100APPLE widze te zdjecia wgrane na IP ale dalej nie moge robic zdjec aparatem bo mi sie nie zapisuja. Prosze o pomoc, z gora dziekuje, acha FW 1.1.4 IP 16GB

#4 winiar87

winiar87
  • 32 postów

Napisano 04 października 2010 - 15:53

Szkoda ze nikt nie napisał ze po usunięciu tego foldery traci się wszystkie zdjęcia!!

#5 dyndas

dyndas
  • 4 424 postów

Napisano 04 października 2010 - 15:55

Szkoda ze nikt nie napisał ze po usunięciu tego foldery traci się wszystkie zdjęcia!!

Szkoda ze nie zajrzales do folderu przed jego usunieciem.

//T

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych