Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Napisy do filmu ..

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 Barambol

Barambol
  • 51 postów

Napisano 12 czerwca 2008 - 19:18

Mam takowy problem ze sciagnalem film american pie 5 po angielsku.. mam do niego napisy na kompie ogladam i dodaje napisy za pomoca Subedit player.. da sie jakos zrobic zeby byly one na iphonie ?

#2 maly00

maly00
  • 121 postów

Napisano 12 czerwca 2008 - 19:35

Jest tutorial na forum co i jak. Poszukaj.

#3 malynowsky

malynowsky
  • 706 postów
  • SkądWrocław

Napisano 12 czerwca 2008 - 21:59

czlowieku, szukaj szukaj szukaj i jeszcze raz szukaj do cholery;| codziennie miliard tematow zakladasz..

#4 goly

goly
  • 658 postów
  • Skądhell

Napisano 13 czerwca 2008 - 12:37

no tyle to on postów nie ma :P ale przyznam że czasami "wyszukiwanie" jest uciążliwe tzn jakoś dziwnie działa to tak na marginesie nie raz szykałem i nie dawało rady, jedynie "manualnie" :D

#5 Verminard

Verminard
  • 109 postów
  • SkądWawa

Napisano 13 czerwca 2008 - 13:20

Kto nie umie szukać nie jest godzien by zostać Jedi i posiadać iPhone. :P Podpowiem słowa kluczowe: videora, kvip...

#6 malynowsky

malynowsky
  • 706 postów
  • SkądWrocław

Napisano 13 czerwca 2008 - 22:39

no tyle to on postów nie ma :P

gdyby Lobo nie polaczyl jego tematów w jednosc bylo by ich z dwa razy w jednym, gosc o cos pytal w jednym temacie,dostawal odpowiedz i na tą odpowiedz zakladal kolejny temat:shock:

#7 dliwski

dliwski

• 15 306 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 14 czerwca 2008 - 09:33

http://www.myapple.p...dnoczesnie.html - tutorial. ;)

#8 JARIK

JARIK
  • 323 postów

Napisano 17 czerwca 2008 - 17:56

Ale ja np. nie jestem w stanie sobie poradzić z dodaniem napisów do zakupionych w iTunes Store filmów. Mam Quick Time Pro ale chłopcy przyblokowali w najnowszej wersji eksport plku z dodanymi napisami. Nie za bardzo wiem jak sobie poradzić - chodzi mi szczególnie o to,żeby zaimportował ten plik iTunes i żeby można go było odtworzyć poprzez Apple TV. Any ideas?

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych