Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Linki do Rapidshare Mac

• Zamknięty Temat jest zamknięty
8 odpowiedzi w tym temacie

#1 K@M!L

K@M!L
  • 395 postów

Napisano 11 czerwca 2008 - 16:18

Czy znacie jakies forum badz stronke gdzie znajduja sie linki do rapidshare ale do Macow? Szukam od jakiegos czasu i znalezc nie moge.

#2 cizu

cizu
  • 943 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 11 czerwca 2008 - 16:22

1. linki sa te same. 2. zapewne myslisz o pirackim oprogramowaniu - a tego tu nie popieraja!

#3 K@M!L

K@M!L
  • 395 postów

Napisano 11 czerwca 2008 - 16:26

z tego co wiem to takie strony jak np osloskop nie lamie prawa - lamia je Ci co z nich sciagaja. Stad pytam czy znacie takie strony. Nie pytam skad sciagnac jakis konkretny program :-) ani ze bede je sciagal.

#4 MarcinWitek

MarcinWitek
  • 1 574 postów
  • SkądMars

Napisano 11 czerwca 2008 - 16:53

Pytając się nas wciągasz nas w przestępstwo dlatego nie dziw się że brak odpowiedzi. Nawiasem mówiąc stać Cię na taki sprzęt a nie stać cię na oprogramowanie. Jak chcesz przetestować są wersje trial. Jak się Tobie spodoba kup. Nie musisz od razu kupować oprogramowania które jest najmodniejsze i tym samym najdroższe. To tańsze często bywa że jest o niebo lepsze. Trzeba mieć tylko trochę bardziej otwartą głowę a nie trzymać się kurczowo przereklamowanego dziadostwa.

#5 Therioon

Therioon
  • 4 281 postów
  • SkądZ brzucha:)

Napisano 11 czerwca 2008 - 16:57

święta prawda

#6 K@M!L

K@M!L
  • 395 postów

Napisano 11 czerwca 2008 - 17:23

No dobrze widze ze musze sie wytlumaczyc bo mi nie dacie spokoju. Interesuje mnie Archicad ale w wersji z przed kilku lat. Producent nie udostepnia juz oprogramowania innego niz najnowsze (to logiczne on juz na tym nie zarabia). Na rynku wtornym mozna legalnie odkupic licencje na starsza wersje programu. Instalacyjna wersja Archicada DEMO nie rozni sie niczym od wersji pelnej -do pelnej wersji wymagany jest klucz USB.

Tak wiec nie wciagam Was w przestepstwo, w innych postach widze pojawiły się odpowiedzi na temat forum z linkami. I temat nie został zamknięty jest na tym forum od ponad roku.

http://www.myapple.p...ciagniecia.html

Tak jesli ktos zna forum/linki gdzie mogbym poszukac linku pod MACOX to bardzo prosze. Dziekuje

#7 rafal_k

rafal_k
  • 227 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 11 czerwca 2008 - 17:37

use Google Luke i nie licz na to, że ktoś da ci tu link do katalogu z warezami...

#8 K@M!L

K@M!L
  • 395 postów

Napisano 11 czerwca 2008 - 17:57

kolega dostal:

http://www.myapple.p...ciagniecia.html

cytuje:

"Mi sie udalo znalezc taka stronke polish:Elite:board :: forum pEb.pl :: polskie forum dyskusyjne a dokladniej http://peb.pl/filmy-animowane/"

moze ktos kto zna takie linki mogby wpisac u siebie w nich "archicad 10pl" i podac mi bezposredni link na priva. PODKRESLAM RAZ JESZCZE Link do wersji bez crackow NORMALNA CZYTSA INSTALKA

#9 LASERman

LASERman

• 2 286 postów
  • SkądMaidstone, UK

Napisano 11 czerwca 2008 - 17:59

Podpisując się pod wypowiedzią rafal_k zamykam temat.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych