Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Nagrywanie rozmów

• Zamknięty Temat jest zamknięty
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 goodboy

goodboy
  • 1 611 postów
  • SkądKonstancin/W-wa

Napisano 07 czerwca 2008 - 19:28

Hejka! Szukam aplikacji do nagrywania rozmów na iPhone'a. Będę wdzięczny za pomoc ;) Pozdrawiam!

#2 malynowsky

malynowsky
  • 706 postów
  • SkądWrocław

Napisano 07 czerwca 2008 - 20:00

z tego co mi wiadomo to nie ma czegos takiego,ostatnio bylo na forum

#3 pepos

pepos
  • 70 postów
  • SkądKraków

Napisano 07 czerwca 2008 - 21:11

goodboy jest taka aplikacja nazywa się Spoof App. Dzięki niej możesz zmienić numer telefonu, zmienic głos oraz nagrywać rozmowy. Pod adresem hxxp://www.spoofapp.com znajdziesz wszystko. (repo jak cos to tej aplikacji to www.spoofapp.com/v2/)
Aha jest tylko mały problem aplikacja działa poprawnie tylko w USA i Kanadzie, mnie niestety nie udał się jej uruchomić (chodź miałem crackowana wersję od chińczyków)

#4 stinger

stinger
  • 329 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 09 czerwca 2008 - 10:45

goodboy jest taka aplikacja nazywa się Spoof App. Dzięki niej możesz zmienić numer telefonu, zmienic głos oraz nagrywać rozmowy. Pod adresem hxxp://www.spoofapp.com znajdziesz wszystko. (repo jak cos to tej aplikacji to www.spoofapp.com/v2/)
Aha jest tylko mały problem aplikacja działa poprawnie tylko w USA i Kanadzie, mnie niestety nie udał się jej uruchomić (chodź miałem crackowana wersję od chińczyków)

Ta aplikacja działa tylko na terenie Kanady i USA !!!:shock: :-(

#5 goodboy

goodboy
  • 1 611 postów
  • SkądKonstancin/W-wa

Napisano 09 czerwca 2008 - 17:01

Aplikację znam ale niestety nie mogę z niej tutaj korzystać. Czy ktoś zna jakiś inny program? A może ktoś jest chętny napisać taką apkę? :)

#6 Truerad

Truerad
  • 5 postów

Napisano 17 listopada 2010 - 00:53

Ciężko to zrobić jakiekolwiek programem ale można zrobić to zewnętrznie znalazłem słuchawki bluetooth z funkcją nagrywania rozmów:
[url]http://www.focalprice.com/detail_MT073B.html[/url]

Cena to ~25Euro ~33USD

PS. Osobiście nie testowałem ale jestem pełen entuzjazmu że zadziała z iPhone'm (Czy iPhone obsługuję wszystkie standardy bluetooth? tak czy siak nie długo sprawdzę bo już zamówione)

Znalazłem również dwie inne możliwości:
1. Hardware. Koszt części to około 75 USD z części kupionych w USA myślę że w Polsce wyniosło by to sporo taniej, ceny są również nie aktualne bo z listopada 2009 roku. Czy to naprawdę działa? Jest jakiś elektronik co to może sprawdzić/udoskonalić? Może poprosić redakcję Praktyczny Elektronik o coś takiego?

[url]http://awaitinginspiration.com/2009/11/iphone-call-recorder-v2/[/url]

2. Software z Apple Store program SIP tylko że musimy połączyć się przez VoIP ale jest funkcja nagrywania (jak widać na zdjęciu :) ) Cena 3.99$
[url]http://itunes.apple.com/us/app/id314192799[/url]

#7 scooby14444

scooby14444
  • 5 postów

Napisano 17 listopada 2010 - 21:33

Nie ma możliwości nagrywania rozmów w iphonie, z technicznego punktu widzenia jest to nie możliwe. Także kup sobie dobry dyktafon i gadaj przez głośnik.

#8 kummer

kummer
  • 1 999 postów
  • SkądBydgoszcz,Osielsko

Napisano 18 listopada 2010 - 00:24

Nie musi kupować w iphone jest dyktafon.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych