Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Mam problem z ZIPhone GUI v3.0

• Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 Liman

Liman
  • 1 posts

Posted 06 June 2008 - 19:08

Chcialem odblokowac iPoda po uruchomieniu Jaibreaka stwierdzilem ze jest mi to naraznie nie poczebne i wyloczylem program pacze na iPoda a tam caly czas wyskakuje napis BSD root:md0, major 2, minor 0 :(:(:( i tak wkolko co mam zrobic pomocy :(:(:(

#2 maly00

maly00
  • 121 posts

Posted 06 June 2008 - 19:19

Jak mogles stwierdzic ze jednak Ci to nie potrzebne w trakcie procesu i go wylaczyc? Zarejestrowanie i napisanie tego posta zajelo Ci dluzej niz uzycie opcji szukaj na tym forum.

#3 LoBo

LoBo
  • 3695 posts

Posted 06 June 2008 - 21:23

przenoszę do iPod Touch

#4 Marchew

Marchew
  • 150 posts
  • SkądDawna stolica Polski

Posted 06 June 2008 - 21:31

Nie martw się, sprzęt nie jest stracony, miałem to samo jak wgrałem Touchowi soft do iPhone'a przez nieuwagę ;) Z tego co pamiętam, to trzeba wgrać do iPoda od nowa soft fabryczny, zeby pojawił się w iTunes rebootuje się go w jakiś taki dziwny sposób z przytrzymywaniem przycisków dłuźej (poszukaj na forum, jak nie znajdziesz to się odezwij). W każdym razie, nie bój nic, nie ma strachu. Mnie pomogło google, jak nie znasz angielskiego to gorzej, daj znać, coś poradzimy.

#5 Mergus

Mergus
  • 2 posts

Posted 07 June 2008 - 07:40

Mam właśnie ten problem :/ I szukałem już info ale nic nie znalazłem a angielskiego nie znam, bo jestem w Belgii... Mógłby ktoś mi pomóc?

---- Dodano 07-06-2008 o godzinie 06:58 ----
Już wiem!

Trzeba przytrzymać W TYM SAMYM CZASIE przycisk "Menu" (ten z tym "kwadratem") i przycisk usypiania/budzenia aż skończy pojawiać sie logo firmy "Apple" i się pojawi kabel i na tym strzałka do loga programu iTunes.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users