Chcialem odblokowac iPoda po uruchomieniu Jaibreaka stwierdzilem ze jest mi to naraznie nie poczebne i wyloczylem program pacze na iPoda a tam caly czas wyskakuje napis BSD root:md0, major 2, minor 0 :( i tak wkolko co mam zrobic pomocy :(
Jak mogles stwierdzic ze jednak Ci to nie potrzebne w trakcie procesu i go wylaczyc? Zarejestrowanie i napisanie tego posta zajelo Ci dluzej niz uzycie opcji szukaj na tym forum.
Nie martw się, sprzęt nie jest stracony, miałem to samo jak wgrałem Touchowi soft do iPhone'a przez nieuwagę
Z tego co pamiętam, to trzeba wgrać do iPoda od nowa soft fabryczny, zeby pojawił się w iTunes rebootuje się go w jakiś taki dziwny sposób z przytrzymywaniem przycisków dłuźej (poszukaj na forum, jak nie znajdziesz to się odezwij). W każdym razie, nie bój nic, nie ma strachu. Mnie pomogło google, jak nie znasz angielskiego to gorzej, daj znać, coś poradzimy.
Mam właśnie ten problem :/ I szukałem już info ale nic nie znalazłem a angielskiego nie znam, bo jestem w Belgii... Mógłby ktoś mi pomóc?
---- Dodano 07-06-2008 o godzinie 06:58 ----
Już wiem!
Trzeba przytrzymać W TYM SAMYM CZASIE przycisk "Menu" (ten z tym "kwadratem") i przycisk usypiania/budzenia aż skończy pojawiać sie logo firmy "Apple" i się pojawi kabel i na tym strzałka do loga programu iTunes.