Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

IntelliScreen - błędne daty w kalendarzu

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 adrianopel

adrianopel
  • 1 451 postów

Napisano 06 czerwca 2008 - 11:43

Witam posiadam wymieniony w tytule program i wszystko działa wspaniale poza wyświetlaniem dat z kalendarza. Przykład: Mam kilka wpisów na dzisiaj a na ekranie uśpienia pokazywane są one jako wpisy z dnia następnego (tommorow). Bawiłem się zmianą ustawienia kalendarza ale bez skutku. W samym IntelliScreen takiej opcji nie znalazłem. Jesli ktoś miał podobny problem i wie co jest nie tak to byłbym bardzi wdzieczny za informacje. Pozdrawiam :)

#2 kongi

kongi
  • 25 postów

Napisano 06 czerwca 2008 - 12:51

Witam

posiadam wymieniony w tytule program i wszystko działa wspaniale poza wyświetlaniem dat z kalendarza. Przykład:

Mam kilka wpisów na dzisiaj a na ekranie uśpienia pokazywane są one jako wpisy z dnia następnego (tommorow). Bawiłem się zmianą ustawienia kalendarza ale bez skutku. W samym IntelliScreen takiej opcji nie znalazłem. Jesli ktoś miał podobny problem i wie co jest nie tak to byłbym bardzi wdzieczny za informacje.

a probowales: Settings->General->Date & Time-> Time Zone Support=Off ?
oczywiscie na iphone

#3 adrianopel

adrianopel
  • 1 451 postów

Napisano 06 czerwca 2008 - 13:49

Dzieki, coś tam pozmieniałem i metodą prób i błędów się udalo :) Zastanawia mnie jednak do czego służy "Launch Cal", ktore pojawia sie po przejechaniu palcem po danym wpisie (tak jak przy usuwaniu). Kalendarz wcale przez to sie u mnie nie uruchamia. Poza tym podczas eksperymentowania spora część wpisow pozmienialas u mnie całkowicie daty aktywacji. Miałem ich tylko kilka ale przy wiekszej ilosci mozna byc sie niezle wkurzyc mając zapisane np terminy spotkac, ktore w mgnieniu oka zmieniaja date i nie sposob jej odtworzyć.

#4 magorka

magorka
  • 518 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 06 czerwca 2008 - 15:33

u mnie nacisniecie launch cal powoduje przeniesienie do wpisu w kalendazu.

#5 adrianopel

adrianopel
  • 1 451 postów

Napisano 06 czerwca 2008 - 15:36

Ja jeszcze gnije na 1.1.1 wiec może dlatego u mnie to nie działa. Mowi się trudno, bez tego przezyje :)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych