Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

sposoby na szybsza nauke :)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 jbwm

jbwm
  • 1 878 postów
  • SkądB-stok/Polska

Napisano 14 maja 2006 - 17:27

sorry ze zakladam temat na tym forum, ale nie bardzo mam czas szukac czegos innego, a jesli cos ktos doradzi to wszystkim sie przyda:) a wiec czy zna ktos jakies sposoby na szybsza nauke, poprawe koncentracji itp???? na allegro sprzedaja setki roznych plyt do synchronizacji polkul mozgowych i rozne takie bajery. czy ktos tego uzywal??? czy to naprawde pomaga?? czy znacie inne sposoby???? podkreslam ze jestem w krytycznej sytuacji bo mam niedlugo egzamin z prawa rzymskiego i jak czegos nie znajde to leze :( bardzo prosze i dziekuje za odp :)

#2 Krzysiek

Krzysiek
  • 4 184 postów

Napisano 14 maja 2006 - 20:24

ja uzwalem tego i zero roznicy. ale za to moj kumpel z klasy mial jakies halucynacje. wiec nie wiem...

#3 krismiszcz

krismiszcz
  • 2 414 postów
  • SkądLUBLIN

Napisano 14 maja 2006 - 20:26

ale za to moj kumpel z klasy mial jakies halucynacje

po "kadzidełkach" ? ;-)

#4 gray

gray
  • 103 postów

Napisano 14 maja 2006 - 20:35

:lol: Najlepsze są orzeszki i gorzka czekolada (MG magnez) !!! :lol:

#5 ślepy

ślepy
  • 108 postów
  • SkądLeeds (UK)

Napisano 15 maja 2006 - 08:31

Anapana - stosunkowo prosta technika i co najważniejsze - skuteczna.

#6 MacDada

MacDada

MyApple Team

• 7 238 postów
  • Skąd3city

Napisano 15 maja 2006 - 13:27

Polecam WikiBooks: Organiczna technika studiowania.

#7 JSG

JSG
  • 5 459 postów

Napisano 15 maja 2006 - 13:41

Przed dziesięcioma minutami dowiedziałem się że dziś o 17mam zaliczenie "Mapy Etnicznej Afryki" Z moich notatek wynika że P "prawda"- bo co drugie słowo i tego wykładowczy to prawda... pierwsze to "żetakpowiem" jasno i wyraźnie powiedział że zaliczenie będzie w sesji bo mu szkoda wykładu na zaliczenie jednak egzamin zrobi dziś :) no i powtarzaj teraz wszystkie grupy językowe afryki i przynajmniej kilka struktur plemiennych oraz historie hamityzacji i semityzacji ludów najpierw z grupy khoisan potem nilo-saharyjskiej no i wreszcie kongo-kordofańskiej. Pocieszmy się... zawsze jest sesja poprawkowa we wrześniu :twisted:

#8 mruczek

mruczek
  • 200 postów
  • SkądSosnowiec Tychy

Napisano 15 maja 2006 - 13:44

Ja się zawsze do nauki biorę o dwa dni za późno:) Potem brakuje mi wolnej chwili na relaks, czyli najlepszy środek na koncentrację. Potem zawsze się kończy tym, że muszę kłaść ksiażkę pod poduszkę, sprwadza się!!!

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych