Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

problem z iSync po aktualizacji systemu do 10.5.3

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 _OLO_

_OLO_
  • 16 postów

Napisano 02 czerwca 2008 - 21:15

Witam, zaktualizowałem system do wersji 10.5.3 i ... przestał mi działać iSync. Po naciśnięciu na ikonę w docku podskakuje ona jeden raz, opada i iSync się w ogóle nie uruchamia. Kiedy znajduję program w finderze i odpalam go iSync->pokaż zawartość pakietu->MacOS->iSync program odpala się, no ale przecież nie będę go tak cały czas uruchamiał... Co to może być ?? Macie coś takiego ?? Z góry dzięki za pomoc !! Tomek

#2 paffcio

paffcio
  • 27 postów

Napisano 17 czerwca 2008 - 18:25

ja mam to samo, udalo mi sie uruchomic program jedak mimo wlaczonego bluetooth program pisze ze nie jest uruchomiony. mam wrazenie ze ma to jakis zwiazek z innym programem synchronizujacym zawartym w tej poprawce

#3 bhdemeter

bhdemeter
  • 50 postów
  • SkądOsieck

Napisano 03 lipca 2008 - 22:58

Jezu ja mam ten sam problem a iSync jest mi bardzo potrzebny, jak to ktoś rozgryzie niech koniecznie da znać!!!

#4 Therioon

Therioon
  • 4 281 postów
  • SkądZ brzucha:)

Napisano 03 lipca 2008 - 23:00

pobierz combo ale 10.5.4 i zainstaluj wcześniej napraw uprawnienia po instalacji zrób to samo

#5 bhdemeter

bhdemeter
  • 50 postów
  • SkądOsieck

Napisano 07 lipca 2008 - 21:04

A czy można by było jaśniej bo ja jestem kumatą blondynką ale tego co napisałeś za bardzo nie rozumiem za wysokie schody na moje nogi

#6 Roberto

Roberto
  • 13 752 postów
  • SkądWrocław

Napisano 07 lipca 2008 - 22:02

w takich przypadkach czasem pomagało wywalenie preferencji iSync o ile pamietam ~/Library/Preferences/com.apple.isync.plist

#7 vincevelux

vincevelux
  • 49 postów

Napisano 22 lipca 2008 - 08:10

zainstalowalem combo - nie robilem naprawy uprawnien - ale zadzialalo :-)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych