Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

WINAMP NA MACA

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
39 odpowiedzi w tym temacie

#26 EKCI

EKCI
  • 655 postów
  • SkądWrocław

Napisano 31 grudnia 2008 - 15:07

Cog jest super :D Dzięki za pomoc ^^

#27 Nippy

Nippy
  • 192 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 08 marca 2009 - 22:32

Witam,
Mam problem z odsluchaniem radia Eska Rock (bezposrednio z ich strony)...

Udało Ci się coś wykombinować w tej kwestii?

#28 kabanos

kabanos
  • 352 postów
  • SkądW-wa

Napisano 10 marca 2009 - 23:38

a nie latwiej zaznaczyc w iTunes by nie kopiowal muzyki do biblioteki ??

#29 Kanister

Kanister
  • 10 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 28 kwietnia 2009 - 22:10

ja osobiscie polecam tego vox'a bo ma bardzo przydatną funkcje. na windzie jest opcja ze prawym na foldrze i play in winamp, co jest ułatwieniem. vlc zawsze mi chrzaniło kolejność i puszczalo ostatni na liscie kawalek. poza tym w trakcie kawałka raz na jakis czas przerywalo mi na setną sekundy doslownie co drażniło. wiem ze napewno wielu sie ze mna nie zgodzi i ze na tym forum nie wypada pisac takich rzeczy ale wiekszość mojej muzyki nie pochodzi ze sklepu i w wielu przypadkach jeden album moze miec różne tagi, wtedy nie ma kolejnosci prawidlowej w itunes. w przypadku tego vox'a włączamy obojętnie jaką piosenke i w playerze jest juz pełna zawartość folderu, oł jes!! ma tez spoko opcje jakies reverby i inne fajne rzeczy mozna konwertować pliki na inne formaty polecam dla ludzików którzy używali lub dalej używają winampa i cenią jego prostote w odtwarzaniu muzyczki. dzieki Rav_V3k !! pozdro!

#30 Rav_V3k

Rav_V3k
  • 664 postów
  • SkądKraków, Poland

Napisano 28 kwietnia 2009 - 22:33

Spoko, cieszę się, że pomogłem : )

#31 Kanister

Kanister
  • 10 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 29 kwietnia 2009 - 18:24

a no i jeszcze otwiera mi ładnie okładeczki, skądś tam sobie dosysa je.. piękna sprawa.. pozdro..

#32 Garet

Garet
  • 1 postów

Napisano 18 września 2009 - 12:40

Czy w vox można w ogóle tworzyć playlisty? Nie mogę znaleźć tej opcji.

#33 Rav_V3k

Rav_V3k
  • 664 postów
  • SkądKraków, Poland

Napisano 18 września 2009 - 12:53

Nie

#34 wlazly

wlazly
  • 47 postów

Napisano 19 września 2009 - 15:55

witam ja rownież szukam czegoś podobnego do winampa, dokładnie chodzi mi o program, w którym otwiera się muzyka po kliknięciu na plik z mp3, gdzie mogę wrzucać pliki które akutat chcę posłuchać i potem szybko tę listę skasować.

#35 Witos

Witos
  • 4 400 postów

Napisano 19 września 2009 - 18:26

iTunes tak ma.

#36 takini

takini
  • 28 postów
  • SkądSosnowiec / Glasgow

Napisano 19 września 2009 - 19:53

Ja po aktualizacji do iTunes 9 nie widze juz w radiach internetowych stacji RMF FM i to jest do bani :( !!!

#37 Rav_V3k

Rav_V3k
  • 664 postów
  • SkądKraków, Poland

Napisano 19 września 2009 - 23:18

dokładnie chodzi mi o program, w którym otwiera się muzyka po kliknięciu na plik z mp3, gdzie mogę wrzucać pliki które akutat chcę posłuchać i potem szybko tę listę skasować.

no to cog albo play (patrz wcześniejsze moje posty)

nowy Vox miał mieć playlisty, ale wciąż nie ma nowej wersji...

#38 ftpd

ftpd

Nie.

• 24 335 postów

Napisano 20 września 2009 - 03:05

Ja po aktualizacji do iTunes 9 nie widze juz w radiach internetowych stacji RMF FM i to jest do bani :( !!!

RMF jest do bani, indeed. A to, że nie umiesz wejść na stronę, skopiować adresu streama i go sobie doklikać, to jest wręcz do baniBANI.

#39 wlazly

wlazly
  • 47 postów

Napisano 20 września 2009 - 15:13

a co zrobic, zeby w programie play nie zapisywal nic w bibliotece? tzn w tej tabeli na dole... tak, zeby tylko pokazywal albo kawalek ktory akurat wlaczylem, albo zebym mogl wlaczyc kawalek i wrzucac do niego pojedyncze kolejne, ktore chce akurat posluchac???

#40 Rav_V3k

Rav_V3k
  • 664 postów
  • SkądKraków, Poland

Napisano 20 września 2009 - 17:06

To, co w Play widzisz na górze to lista odtwarzania, czyścisz ją przez odznaczenie w General "remember beetween launches", ale utwory są dodawane także do Library. Można ją chyba oczyścić tylko ręcznie...

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych