Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

[1.1.4] Zmiana logo/nazwy operatora

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 kiko

kiko
  • 20 postów
  • SkądFar Far Away

Napisano 27 maja 2008 - 15:31

Czy ktoś mógłby konkretnie opisać jak zmienić nazwę lub logo (podejrzewam że to będzie tak samo) w oprogramowaniu 1.1.4??? Próbowałem już paru sposobów opisanych na tym forum ale żaden nie przyniósł porządanego skutku włącznie z programem MiM oraz opisem http://www.myapple.p...-operatora.html. Konkretnie interesuje mnie bym miał w prawym górnym rogu swój nick z jakąś grafiką.

#2 dliwski

dliwski

• 15 306 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 27 maja 2008 - 15:38

Zainstaluj Make It Mine 0.03-113 ze źródła Ste Packaging. Działa na 1.1.4 (sam używam). Co do ustawienia tam jakiegoś obrazka... Wg mnie najłatwiej zrobić to za pomocą Customize - wkleić swoje logo do jakiegoś motywu który posiadamy w /var/mobile/Library/Customize2, a następnie wybrać je już w aplikacji Customize (nazwa naszego operatora musi być wtedy zmieniona na AT&T w Make It Mine).

#3 kiko

kiko
  • 20 postów
  • SkądFar Far Away

Napisano 27 maja 2008 - 19:36

Wielkie dzięki za pomoc :) Właśnie ściągłem tą wersję MiM (wcześniej wgrywałem jakieś starsze i stąd mi to nie działało) i rzeczywiście zmieniło mi nazwę :) Co do loga operatora narazie nie próbuje muszę się nacieszyć własnym nickiem w nazwie sieci :)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych