Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Pobieranie plików .torrent w Safari automatycznie jak?

• Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 iPiotrus

iPiotrus
  • 71 posts

Posted 25 May 2008 - 16:56

Witam,

Czy można jakoś zrobić aby pobierało pliki .torrent tak samo jak pobiera inne pliki (np. .mp3 .zip .rar) ?

Znalazłem coś takiego ale chyba coś źle robie ;] -> How to automatically open .torrent and other files in Safari. : Manuel Studer

#2 sham4n

sham4n
  • 274 posts
  • SkądŻary => Wrocław

Posted 25 May 2008 - 17:50

nie wiem jak to zrobić w safari, ale ja uzywam transmission i w nim mam ustawione automatyczne rozpoczęcie pobierania :) Więc wystarczy jeden klik w safari i już ściąga :) Może tą opcję wypróbuj :)

#3 iPiotrus

iPiotrus
  • 71 posts

Posted 25 May 2008 - 18:12

Nie lubię mieć dodatkowego oprogramowania :) a ja prawie w ogóle nie pobieram .torrentow i fajnie by było gdyby od razu w safari pobierało. Ale dzięki za odp. Jak na razie zainstalowałem Azureusa.

#4 sham4n

sham4n
  • 274 posts
  • SkądŻary => Wrocław

Posted 25 May 2008 - 19:32

Żeby safari pobierało torrenty to i tak pewnie trzeba by zainstalować program firmy trzeciej :) Próbuj transmission :) Azureus to kobyła ;)

#5 BrainCrusH

BrainCrusH
  • 19 posts
  • SkądHarlow , UK

Posted 25 May 2008 - 19:52

a ja uzywam safari i transmission i po kliknieciu w torrenta safari mi zasysa plik .torrent a dopiero po tym musze kliknac w torrent zeby otworzyl sie w transmission , mozna jakos to zmienic zeby po kliknieciu w link do torrenta otwieral sie odrazu w transmission ?

#6 sfinks

sfinks
  • 288 posts
  • SkądSzczecin

Posted 25 May 2008 - 20:32

wszystko można ustawić w transmission. wystarczy ustawić, żeby szukał plików torrent w miejscu gdzie zapisuje je safari, do tego można włączyć opcję automatycznego usuwania tych plików. wszystko dzieje się w tle i nic nie trzeba usuwać, dodawać etc.

#7 BrainCrusH

BrainCrusH
  • 19 posts
  • SkądHarlow , UK

Posted 26 May 2008 - 00:06

ha , faktycznie , juz wszystko ustawione , dzieki za info i sorka iPiotrus za porwanie tematu :)

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users