Witam,
Czy można jakoś zrobić aby pobierało pliki .torrent tak samo jak pobiera inne pliki (np. .mp3 .zip .rar) ?
Znalazłem coś takiego ale chyba coś źle robie ;] -> How to automatically open .torrent and other files in Safari. : Manuel Studer

Pobieranie plików .torrent w Safari automatycznie jak?
Rozpoczęty przez
iPiotrus
, 25 maj 2008 16:56
6 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 25 maja 2008 - 16:56
Napisano 25 maja 2008 - 17:50
nie wiem jak to zrobić w safari, ale ja uzywam transmission i w nim mam ustawione automatyczne rozpoczęcie pobierania
Więc wystarczy jeden klik w safari i już ściąga
Może tą opcję wypróbuj

Napisano 25 maja 2008 - 18:12
Nie lubię mieć dodatkowego oprogramowania
a ja prawie w ogóle nie pobieram .torrentow i fajnie by było gdyby od razu w safari pobierało. Ale dzięki za odp. Jak na razie zainstalowałem Azureusa.

Napisano 25 maja 2008 - 19:32
Żeby safari pobierało torrenty to i tak pewnie trzeba by zainstalować program firmy trzeciej
Próbuj transmission
Azureus to kobyła

Napisano 25 maja 2008 - 19:52
a ja uzywam safari i transmission i po kliknieciu w torrenta safari mi zasysa plik .torrent a dopiero po tym musze kliknac w torrent zeby otworzyl sie w transmission , mozna jakos to zmienic zeby po kliknieciu w link do torrenta otwieral sie odrazu w transmission ?
Napisano 25 maja 2008 - 20:32
wszystko można ustawić w transmission.
wystarczy ustawić, żeby szukał plików torrent w miejscu gdzie zapisuje je safari, do tego można włączyć opcję automatycznego usuwania tych plików. wszystko dzieje się w tle i nic nie trzeba usuwać, dodawać etc.
Napisano 26 maja 2008 - 00:06
ha , faktycznie , juz wszystko ustawione , dzieki za info i sorka iPiotrus za porwanie tematu

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych