Iphone nie startuje - tylko logo
Posted 24 May 2008 - 19:31
Posted 24 May 2008 - 19:57
Posted 24 May 2008 - 20:14
@PePe71: wyłącz go i podłącz do komputera trzymając Home (trzymaj aż pojawi się kabel i ikona iTunes). Wtedy odpal Total CMD z wtyczką T-PoT (więcej tutaj: http://www.myapple.p...sb-win-mac.html) i zgraj swoje dane:
- var/mobile/Library/AddressBook - kontakty
- var/mobile/Library/SMS - sms'y
- var/mobile/Library/Notes - notatki
- var/mobile/Library/Calendar - kalendarz
- var/mobile/Media/DCIM - zdjęcia z aparatu
Potem niestety tak jak w przypadku kuczy'ego - Restore i Unlock.
Posted 24 May 2008 - 22:11
Posted 25 May 2008 - 10:27
Posted 25 May 2008 - 11:08
W tym trybie, który napisałeś (kabel + ikona iTunes) nie udało mi się dostać do folderów.
Natomiast podłączyłem iPhone, gdy ten pokazywał mrugające kółko i wtedy TCMD potrafił wyświetlić foldery i pliki. Tak więc 1 etap zakończony sukcesem.
Dzięki.
Jak już się dostałeś po kablu do iPhone to wystarczy że usuniesz folder AVPlayer.app z /Applications i iPhone powinien normalnie się uruchomić. Potem wchodzisz do installera i odinstalowujesz AVPlayer'a i jak chcesz próbujesz go ponownie zainstalować.
Posted 25 May 2008 - 18:58
Serdeczne dzięki sonicgt! Dzięki Tobie nie musiałem robić restore'a.
Ależ rozwiązanie było banalne: w momencie kiedy słoneczko mi się kręciło na tle jabłuszka, czyli jednak iPhone "żył", uruchomiłem TCMD (dzięki Davvido!) i skasowałem folder z AVPLayer'em. W tym samym momencie iPhone odżył.
Super!
Dzięki jeszcze raz.
---- Dodano 26-05-2008 o godzinie 17:45 ----
:-(
No niestety. Sukces odbębniony, a tu jednak porażka...
Okazuje się, że cokolwiek teraz zainstaluje, to iPhone mi się zawiesza.
Oczywiście za każdym razem mogę się połączyć kablem z PC i skasować aplikację i iPhone wraca do normy. No ale raczej mnie to nie satysfakcjonuje.
Macie jakiś pomysł? Może poprzednio instalowana aplikacja coś namieszała. Ta przed AVPlayer'em?
Posted 26 May 2008 - 22:43
Posted 19 August 2008 - 11:08
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users