Witam. Znowu mam problem z iPhone. Zaczął się on, gdy skańczyła się energia bateri. telefon prosił o podłączenie do prądu (wtedy bateria, kabel i iskierka), gdy podłanczam jest tylko isierka. Nie ma dźwięku podłączenia do ładowania, bateria też nie zmienia koloru. Gdy podłączyłem do pc to wyskoczyło, że to użądzenie ma awarję, ale windows nie potrafi go rozpoznać. iTunes też nic nie widzi. Udało mi się go włączyć, dalej to samo, ale pasek baterii u góry zrobił się z czerwonego biały. Myślę że spróbuję iLiberty z restore. Mam soft 1.1.4. Proszę o pomoc.
Iphone PROBLEM
Rozpoczęty przez
Jabber
, 21 maj 2008 18:15
7 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 21 maja 2008 - 18:15
Napisano 21 maja 2008 - 18:18
Experem nie jestem, ale jak coś mi sie popsuło to po prostu robie restore a potem iLiberty
Napisano 21 maja 2008 - 18:22
tyle że itunes go nie czyta...
Napisano 21 maja 2008 - 19:21
ta FAQ to znam, z iPhone bawie się od roku. Przez DFU też nie łapie... Sądzę, że to wina portu w iphone, czasami po podłączeniu kabla mam konunikat, że urządzenie nie działa z iPhone i pyta czy włączyć airplane mode...
Napisano 01 października 2008 - 09:39
co to jest sleep/wake i gdzie to jest? jak mogę zablokować ekran przed jedną minutą autoblokady?
Napisano 01 października 2008 - 10:41
artogo...no comments
Napisano 01 października 2008 - 14:18
:!: :!: :!:
Zgodnie z postanowieniami opisanymi w wątku z zasadami umieszczania wpisów w dziale iPhone - Pomoc jestem zmuszony zamknąć Twój wątek.
Przeczytaj owe zasady i proszę zastosuj się do nich.
http://www.myapple.p...hone-pomoc.html
Wyślij do mnie Prywatną wiadomość z tytułem zgodnym z zasadami umieszczania wpisów jeśli chcesz, abym otworzył Twój temat.
Pozdrawiam.
Zgodnie z postanowieniami opisanymi w wątku z zasadami umieszczania wpisów w dziale iPhone - Pomoc jestem zmuszony zamknąć Twój wątek.
Przeczytaj owe zasady i proszę zastosuj się do nich.
http://www.myapple.p...hone-pomoc.html
Wyślij do mnie Prywatną wiadomość z tytułem zgodnym z zasadami umieszczania wpisów jeśli chcesz, abym otworzył Twój temat.
Pozdrawiam.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych