Witam was - mam pewien problem.
Chodzi mi o to, ze gdy probuje synchronizowac zdjecia przez iTunes z iPhonem wyswietla mi komunikat: "Nie można zsynchronizwoać iPhone "My iPhone". Wystąpił nieznany błąd (-54)."
Gdy probuje robic synchro przez iTunes z innego konta na kompie pisze mi, iz nie mam wystarczajacych uprawnien do tego. Na iPhonie widzi mi w ustawieniach -> Tapeta okladki z folderow w ktorych mam porozmieszczane tapety jednak gdy w dany folder wejde to zamiast zdjec wyswietla mi puste kwadraciki. Wchodzac przez iPhone PcSuite w "Library -> Wallpaper" wyswietla mi tylko pliki ze zdjeciami ktore byly wgrane do iPhona od poczatku.
Jakbyscie powiedzieli mi co robie nie tak i czy jest inna mozliwosc na naprawe tego bledu niz Restore to bylbym wdzieczny ;]
Domyslam sie, ze jest to wina tego, iz robilem restore no i nastepnie bralem stare ustawienia z iTunes... Czy to mozliwe?
---- Dodano 20-05-2008 o godzinie 13:47 ----
Widze, ze zainteresowanie moim problemem jest zerowe. Mam wiec tylko dwa pytanka:
1) Czy jesli zrobie restore i w itunes nie zgram kontaktow z backupa tylko zrobie nowa liste (jestem gotow wszystkie kontakty, smsy itp stracic) to ten problem zniknie?
2) Jak zrobic by z innego konta uzytkownika w Windowsie zsynchronizowac koma z itunes?
Kiedys robilem to bez problemow a teraz wyswietla mi sie taki blad: "Nie mozna zsynchronizowac iPhone z iTunes. Nie masz wystarczajacych uprawnien do tego" (a na drugim koncie jak i na pierwszym jestem adminem...

Synchronizacja zdjęć/tapet
Rozpoczęty przez
Rydzykant
, 19 maj 2008 18:35
Brak odpowiedzi do tego tematu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych