Witam,
Jako że na koncie znalazło się kilka $ których nie opłaca się wymieniać na zł planowałem zrobić małe zakupy w iStore(ot kilka piosenek i może jakaś mała gra na nano 3g) Problem w tym że nie wiem jaki adres mogę podać w rejestracji, bo gdy podaję adres z Polski uparcie odmawia mi się rejestracji... Mogę podac jakiś wymyślony adres (z Nowego Jorku, czy jak to było opisywane w temacie o zakładaniu konta do pobierania tagów MP3) , ale boje się że jesli zapłacę kartą i nie będą się zgadzały dane to albo nie zaakceptują mi transakcji albo będę miał jakieś nieprzyjemności... W jaki sposób zarejestrować się w pełni na iTunes w Polsce żeby mieć nieskrępowany dostęp do sklepu?
Pozdrawiam,
W2K

Kupowanie w iTunes
Rozpoczęty przez
W2K
, 16 maj 2008 01:32
3 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 16 maja 2008 - 01:32
Napisano 16 maja 2008 - 07:00
Najlepiej bedzie jak jednak zalozysz jakies fikcyjne konto w iTunes Store, jest wiele watkow na forum, ktore Ci w tym pomoga. Natomiast te kilka dolarow ktore masz przeznac na zakup karty iTunes Gift Card,ktora w USA mozesz kupic nawet w sklepie spozywczym. Jak bedziesz mial juz konto, wbijasz numer karty w iTunes dostajesz dolary na fikcyjne konto i kupujesz to co chcesz.
A po powrocie do Polski masz dalej mozliwosc uzywania konta na iTunes Store- karty Gift Card mozesz kupowac na alledrogo ;-)
Pozdrawiam
Napisano 16 maja 2008 - 07:37
Adres może być amerykański, ale karta jest zarejestrowana na bank, konto w Polsce i to ma większe znaczenie. Transakcja i tak zostanie odrzucona... Niestety.
Jedyne wyjscie to albo faktycznie Gift Card, albo założenie sobie konta w banku w kraju w którym jest dostępny Apple iTunes.
Najbliżej to chyba mamy do Niemiec.
Napisano 17 maja 2008 - 19:38
a konto bankowe w niemczech pozwoli na zalozenie konta itunes store innego niz niemieckie? pytanie wazne ze wzgledu na roznice cenowe utworow.założenie sobie konta w banku w kraju w którym jest dostępny Apple iTunes.
Najbliżej to chyba mamy do Niemiec.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych