Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Kupowanie w iTunes

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 W2K

W2K
  • 19 postów

Napisano 16 maja 2008 - 01:32

Witam, Jako że na koncie znalazło się kilka $ których nie opłaca się wymieniać na zł planowałem zrobić małe zakupy w iStore(ot kilka piosenek i może jakaś mała gra na nano 3g) Problem w tym że nie wiem jaki adres mogę podać w rejestracji, bo gdy podaję adres z Polski uparcie odmawia mi się rejestracji... Mogę podac jakiś wymyślony adres (z Nowego Jorku, czy jak to było opisywane w temacie o zakładaniu konta do pobierania tagów MP3) , ale boje się że jesli zapłacę kartą i nie będą się zgadzały dane to albo nie zaakceptują mi transakcji albo będę miał jakieś nieprzyjemności... W jaki sposób zarejestrować się w pełni na iTunes w Polsce żeby mieć nieskrępowany dostęp do sklepu? Pozdrawiam, W2K

#2 wasil16

wasil16
  • 541 postów
  • SkądMielno

Napisano 16 maja 2008 - 07:00

Najlepiej bedzie jak jednak zalozysz jakies fikcyjne konto w iTunes Store, jest wiele watkow na forum, ktore Ci w tym pomoga. Natomiast te kilka dolarow ktore masz przeznac na zakup karty iTunes Gift Card,ktora w USA mozesz kupic nawet w sklepie spozywczym. Jak bedziesz mial juz konto, wbijasz numer karty w iTunes dostajesz dolary na fikcyjne konto i kupujesz to co chcesz. A po powrocie do Polski masz dalej mozliwosc uzywania konta na iTunes Store- karty Gift Card mozesz kupowac na alledrogo ;-) Pozdrawiam

#3 arsaghar

arsaghar

Sir

• 1 639 postów
  • SkądPlewiska

Napisano 16 maja 2008 - 07:37

Adres może być amerykański, ale karta jest zarejestrowana na bank, konto w Polsce i to ma większe znaczenie. Transakcja i tak zostanie odrzucona... Niestety. Jedyne wyjscie to albo faktycznie Gift Card, albo założenie sobie konta w banku w kraju w którym jest dostępny Apple iTunes. Najbliżej to chyba mamy do Niemiec.

#4 migrena

migrena
  • 6 337 postów
  • SkądŁódź

Napisano 17 maja 2008 - 19:38

założenie sobie konta w banku w kraju w którym jest dostępny Apple iTunes.
Najbliżej to chyba mamy do Niemiec.

a konto bankowe w niemczech pozwoli na zalozenie konta itunes store innego niz niemieckie? pytanie wazne ze wzgledu na roznice cenowe utworow.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych