Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Skrót ". "

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
8 odpowiedzi w tym temacie

#1 sebutza

sebutza
  • 4 postów

Napisano 15 maja 2008 - 18:17

Witam. Mam mały problemik. Nie działa mi "podwójna spacja", tzn. w menu USTAWIENIA --> OGÓLNE --> KLAWIATURA mam włączone SKRÓT ". " ale jak piszę SMSy to po kliknięciu podwójnej spacji nie wstawia się kropka i spacja. Miał ktoś może taki problem? Wiecie jak to naprawić? Z góry wielkie dzięki. Jeśli to coś da to mam wersję softu - 1.1.4

#2 vauda

vauda
  • 145 postów
  • SkądMałopolska

Napisano 15 maja 2008 - 18:33

Mam to samo; wylaczone wstawianie slow... moze przez to - chociaz jak dotad nie sprawdzalem.

#3 iKapi

iKapi
  • 256 postów
  • SkądPoznań

Napisano 15 maja 2008 - 19:47

Też mi nie działa... Nie wiem czemu, moze jest jakiś sposób na to.

#4 majster_bmw

majster_bmw
  • 13 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 16 maja 2008 - 00:58

ja mam soft 1.1.4. i mam wlaczona autokorekte i u mnie taki problem nie wystepuje. Zatem sadze, ze musi byc wlaczona autokorekta zeby skrot dzialal. pzdr

#5 dyndas

dyndas
  • 4 424 postów

Napisano 16 maja 2008 - 01:19

ja mam soft 1.1.4. i mam wlaczona autokorekte i u mnie taki problem nie wystepuje.
Zatem sadze, ze musi byc wlaczona autokorekta zeby skrot dzialal.

pzdr

dokladnie tak to dziala. Wstawianie kropki po 2 spacjach jest forma autokorekty - to musi byc wlaczone zeby dzialalo.

pzdrw
//T

#6 sebutza

sebutza
  • 4 postów

Napisano 16 maja 2008 - 15:22

ja mam soft 1.1.4. i mam wlaczona autokorekte i u mnie taki problem nie wystepuje.
Zatem sadze, ze musi byc wlaczona autokorekta zeby skrot dzialal.

pzdr

Tylko że ja nie potrzebuję autokorekty. A poza tym żeby ją mieć trzeba zainstalować KB2 i jeszcze polski słownik autokorekty, a to już pochłania więcej baterii (włączona autokorekta). A inaczej się nie da??

#7 stinger

stinger
  • 329 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 16 maja 2008 - 15:30

Tylko że ja nie potrzebuję autokorekty. A poza tym żeby ją mieć trzeba zainstalować KB2 i jeszcze polski słownik autokorekty, a to już pochłania więcej baterii (włączona autokorekta). A inaczej się nie da??

Ludzie, nie popadajmy w przesadę z tym, że włączona Autokorekta ma znaczny wpływ na żywotność "bakterii"
ja mam ją włączoną + sprawdzanie poczty co godzinę i korzystam z IP ( rozmowy + sms-y) od czasu do czasu Instaler i dwa dni prawie mam "bakterię" .Nie wyłączam go na noc!!!:shock: :confused:

---- Dodano 16-05-2008 o godzinie 14:32 ----

Ludzie, nie popadajmy w przesadę z tym, że włączona Autokorekta ma znaczny wpływ na żywotność "bakterii"
ja mam ją włączoną + sprawdzanie poczty co godzinę i korzystam z IP ( rozmowy + sms-y) od czasu do czasu Instaler i dwa dni prawie mam "bakterię" .Nie wyłączam go na noc!!!:shock: :confused:

P.S. Albo tego potrzebujesz lub nie. Twój wybór !

#8 eSiK

eSiK
  • 29 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 28 maja 2008 - 23:57

Autokorekta byłaby spoko gdyby sama nie podmieniała mi słów która są prawidłowe ale nie ma ich w jego słowniku :/ Jest na to jakaś rada?

#9 Strusio

Strusio
  • 140 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 29 maja 2008 - 15:26

Tak Autokorekta się uczy ! Jesli nie pozwolisz jej poprawić prawidłowego słowa to po kilku jego zastosowaniach zostanie on dodany do słownika. U mnie tak jest np ze słowem "Bardzo" najpierw chce wstawiać jakieś głupoty a potem ładnie "Bardzo" na przykład oczywiscie.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych