Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

iSlsk

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
47 odpowiedzi w tym temacie

#26 a-l-e-x

a-l-e-x
  • 514 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 17 maja 2008 - 14:00

@kamilps3 - wszystko teraz działa :D wielkie dzieki

#27 Z3T

Z3T
  • 266 postów

Napisano 17 maja 2008 - 22:51

A czy ktos moze wie co zrobic w przypadku kiedy sciagam normalnie pliki, pokazuje mi transfer ale jak juz sie sciagna do konca nie wysiwetlaja mi sie zadne pozycje w "Dwonloads". Nie mam tez zadnego katalogu Downloads w /var/roo/Media/. Co robic? :|

#28 macnow

macnow
  • 233 postów
  • SkądGdańsk/Wrocław

Napisano 18 maja 2008 - 00:27

A czy ktos moze wie co zrobic w przypadku kiedy sciagam normalnie pliki, pokazuje mi transfer ale jak juz sie sciagna do konca nie wysiwetlaja mi sie zadne pozycje w "Dwonloads". Nie mam tez zadnego katalogu Downloads w /var/roo/Media/. Co robic? :|

utworzyc :), a wlasciwie zastosowac sie do instrukcji z chmodami itp

#29 djwacus

djwacus
  • 27 postów

Napisano 18 maja 2008 - 10:42

link do ioreg wygasł oto świerzy działający: xxx.sendspace.com/file/er5pu8 x=w

#30 Z3T

Z3T
  • 266 postów

Napisano 18 maja 2008 - 10:48

Dobra juz wszystko smiga :) Dzieki :) jak ktos ma problemy warto wejsc na strone głowna programu i tam wszystko jest opisane :) tutaj na forum teraz zreszta też:) Pozdrawiam forumowiczów ;)

#31 djwacus

djwacus
  • 27 postów

Napisano 18 maja 2008 - 11:50

Wszystko u mnie niby działa ściąga, zapisuje ale jest jeden defekt;/ Nie przenosi mi piosenek do odtwarzacza;/ co zrobić mam wi-fi tylko nie umiem sie tym jeszcze obsługiwać tzn podłaczać pod iPhone;/

Mam Windowsa XP SP2

---- Dodano 18-05-2008 o godzinie 11:35 ----
Mam ten program wszystko działa niby dobrze ale jest jeden problem po kliknięciu import niby sie importuje lecz utwór sie nie pojawia w odtwarzaczu;/ Jak rozwiązać ten problem:confused:

#32 Z3T

Z3T
  • 266 postów

Napisano 20 maja 2008 - 21:44

ja zauważyłem taką prawidłowość: Że jak utwor nie ma tytuly albo autora to sie niby dodaje do biblioteki ale sie nie wyswietla O_O Wy tez tak macie? Poza tym denerwują mnie te straaaaaszne kolejki jak chce sie pobrac plik. eeeh..

#33 kamilps3

kamilps3
  • 768 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 24 maja 2008 - 16:45

Uptade - v0.2b

* Fixed the FirewireGUID error
* Fixed the import crash error
* Fixed “Transfer failed” error when trying to download an entire folder, or several files from the same user
* Bugfix when trying to import songs, where some of them werent imported and when trying again they appeared twice on music library.
* Added a donation reminder so nobody forgets about supporting iSlsk ;) !
* Other minor bugfixes

#34 a-l-e-x

a-l-e-x
  • 514 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 24 maja 2008 - 16:55

ja czekam na dodawanie coverartow najbardziej + przydalaby sie edycja sciagnietych utworow coby powpisywac prawdziwe tagi, a nie jakiej bledne podpisy. w ogole najbarfziej brakuje mi tego co jest w prawie wszystkich mp3 - mozliwsoci kasowania plikow z poziomu iPhone'a, strasznie to jest uciazliwe jak wgrasz sobie jakis album i nie podoba Ci sie jakas piosenka to nie, nie skasujesz jej sobie tylko musisz liczyc na swoja dobra pamiec i skasowac ja pozniej z playlisty i synchro = TRAGEDIA, SKANDAL, WSTYD I OSZUSTWO jak to zwykl mawiac Stuhr w parodii Kolonko :D

#35 zewlak

zewlak
  • 225 postów

Napisano 24 maja 2008 - 19:44

ja czekam na dodawanie coverartow najbardziej

Teoretycznie to jest :) Wystarczy pobrać cały album i pod warunkiem, że jego właściciel miał okładkę to program też ją ściągnie.

#36 sena

sena
  • 58 postów
  • SkądOpole

Napisano 24 maja 2008 - 23:14

Moze zadam głupie pytanie ale jak utworzyc tam konto lub co wpisac w polach login i password??

#37 kamilps3

kamilps3
  • 768 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 24 maja 2008 - 23:17

Moze zadam głupie pytanie ale jak utworzyc tam konto lub co wpisac w polach login i password??

Jest to jednocześnie rejestracja jak i logowanie, więc rusz głową i coś wymyśl ;)

#38 dfarad

dfarad
  • 98 postów

Napisano 25 maja 2008 - 10:55

Ja mam podobny problem. Cały czas login failed. Nieważne co wpiszę. Co robić?

#39 home theatre

home theatre
  • 91 postów

Napisano 25 maja 2008 - 16:34

Bałem się instalować, bo poprzednio dwa razy iphone się wysypał. Ale zaryzykowałem zaintalowałem nową wersję............i wszystko super :) chyba najlepsza aplikacja do tej pory. to mnie tylko uświadcza w przekonaniu że do pierwszych wersji lepiej podchodzić z dystansem.

#40 bzyku254

bzyku254
  • 12 postów

Napisano 25 maja 2008 - 18:26

no wyglada ze fajna aplikacja tylko czy bezpieczna juz czy jeszcze nie, co mozecie powiedziec na ten temat bo nie chce robic restore gdyz nigdy przedtem tego nie robile wiec co radzicie poczekac czy instalowac mam 1.1.3

#41 c64a

c64a
  • 371 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 25 maja 2008 - 18:41

no wszystko fajnie, tylko ze jak sie sciagnie jeden plik (po co sie sciaga caly folder?) i potem wypakuje do ipoda to przesuwaja sie literki, tak, ze np. piosenka, ktorej tytul zaczyna sie na "L" jest w kategorii "M"...

---- Dodano 25-05-2008 o godzinie 17:41 ----
dlatego ja wypakowuje recznie :>

#42 quzo

quzo
  • 1 239 postów
  • Skądwawa

Napisano 25 maja 2008 - 18:44

no wszystko fajnie, tylko ze jak sie sciagnie jeden plik (po co sie sciaga caly folder?)

to wybieraj download file a nie download entire folder :P

#43 c64a

c64a
  • 371 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 25 maja 2008 - 19:04

to wybieraj download file a nie download entire folder :P

no wybieram download file i wtedy psujemi sie z tymi kategoriami, a pytam sie, po co sie sciaga caly folder?

#44 zewlak

zewlak
  • 225 postów

Napisano 25 maja 2008 - 19:48

Po to, aby mieć cały album, ze wszystkimi tagami, okładkami i resztą badziewia :)

#45 fafik5

fafik5
  • 28 postów

Napisano 13 czerwca 2008 - 21:33

eee duzo z tym zabawy... w koncu mi sie udalo ale i tak preferuje torrent/iTunes... mozna sobie ladnie poustawiac...

#46 JerzyG

JerzyG
  • 146 postów
  • SkądOstrzeszów

Napisano 09 lipca 2008 - 20:07

Mam wersje 0.3.1 i bardzo sobie chwale. do tego zainstalowałem FileBrowser`a i za jego pomocą mogę odpalać ściągnięte pliki. Polecam!

#47 areoqs

areoqs
  • 342 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 08 września 2008 - 23:37

Mam wersje 0.3.1 i bardzo sobie chwale.
do tego zainstalowałem FileBrowser`a i za jego pomocą mogę odpalać ściągnięte pliki.
Polecam!

i co nie ma islsk na 2.0? ;(

#48 kristofx

kristofx
  • 3 postów

Napisano 29 września 2008 - 18:13

mam pytanie czy wiecie jak wrzucic zródło do insallera4 i jakie jest te zródło z programem islsk w poprzednim sofcie installer był lepszy było duzo aplikacji a w 4 jest bardzo mało i nie umiem znalesc nic na temat zródeł do 4 z góry dziekuje

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych