WoW - pytania początkującego.
Posted 11 May 2008 - 00:14
Posted 11 May 2008 - 00:45
Posted 11 May 2008 - 09:56
Posted 11 May 2008 - 10:20
EXPRESS WORLD OF WARCRAFT CDKEY KLUCZ WOW =WROTA= (356259776) - Aukcje internetowe Allegro
Instalacja Wow byla poruszana ostatnio tutaj:
http://www.myapple.p...d-warcraft.html
Posted 11 May 2008 - 10:55
Posted 11 May 2008 - 11:30
Gość_tygrysio_*
Posted 11 May 2008 - 12:27
Posted 11 May 2008 - 16:20
Posted 11 May 2008 - 16:24
Posted 11 May 2008 - 17:43
Gość_tygrysio_*
Posted 11 May 2008 - 18:13
Właśnie mam problem z questami, chyba jestem za stary, albo za głupi bo nie rozumiem co chcą ode mnie. Zrobiłem 3 questy i koniec dalej nie wiem co mam zrobić i gdzie tego czegoś szukać.
Może jakaś rada? ogólnie to mam problem z tym, że nie rozumiem gwary i terminologii WoW.
Ja na początku jak się gubiłem to podpytywałem starszych graczy w grze - tak jak już pisano atmosfera na serwerach jest całkiem fajna - często wręcz zdarzało się że jacyś bardziej doświadczeni gracze pomagali mi godzinami
Posted 11 May 2008 - 18:20
Ja na początku jak się gubiłem to podpytywałem starszych graczy w grze - tak jak już pisano atmosfera na serwerach jest całkiem fajna - często wręcz zdarzało się że jacyś bardziej doświadczeni gracze pomagali mi godzinami
Ale jak mam ich podpatrywać skoro oni robią coś co mnie w ogóle nie odtyczy na moim poziomie? Prosiłem o pomoc wiele razy.... głucho
Posted 11 May 2008 - 18:25
Gość_tygrysio_*
Posted 11 May 2008 - 18:29
Ale jak mam ich podpatrywać skoro oni robią coś co mnie w ogóle nie odtyczy na moim poziomie? Prosiłem o pomoc wiele razy.... głucho
Ja mając powiedzmy 10lvl nie podchodziłem do 60 lvl ale takie postacie na 15 -20 lvl gdzieś w okolicy wykonywanego questa były bardzo pomocne - zagadywałem i prosiłem o pomoc
Posted 11 May 2008 - 22:31
Normal'ne - się szybko nudzą, szkoda mijać potencjalnych przeciwników nie mogąc im nic zrobić, a później, będąc lepszym... odczuwa się wewnętrzny zew zabijania :grin:
RPvP - dla dobrze władających angielszczyzną (choć to nie reguła). Często ludzie przesiadujący na tego typu serwerach skupiają się na innych graczach, wykonują ukłony, gesty, piszą bez emotek i w podniosły sposób - z takim typem gry się można spotkać ale nie trzeba.
Jak by co to jestem na serwerze PvP - Karazhan, postać jest w Hordzie i zwie się Uuru - zawsze chętnie pomoge
QuestHelper | World of Warcraft Addons | World of Warcraft @ Curse.com - tu jest Addon do gry. Musisz wrzucić go do pliku: WoW -> Interface -> Addons.
Po włączeniu mapy zaznaczy Ci on miejsca w których wykonuje się/oddaje zadania.
Moge jeszcze dodać, że na serwerze Karazhan jest wielu wyśmienitych graczy, rzekłbym *śmietanka* WoW-a :grin:
Gość_tygrysio_*
Posted 11 May 2008 - 22:52
Posted 11 May 2008 - 23:45
Ze swojej strony polecić moge serwery typu PvP - chodzi w nich o to, że na własnym i neutralnym lądzie zawsze możemy dorwać kogoś z przeciwnej frakcji i zatłuc, to wywołuje dreszczyk niezależnie od tego czy się jest kotkiem czy myszką
![]()
Normal'ne - się szybko nudzą, szkoda mijać potencjalnych przeciwników nie mogąc im nic zrobić, a później, będąc lepszym... odczuwa się wewnętrzny zew zabijania :grin:
RPvP - dla dobrze władających angielszczyzną (choć to nie reguła). Często ludzie przesiadujący na tego typu serwerach skupiają się na innych graczach, wykonują ukłony, gesty, piszą bez emotek i w podniosły sposób - z takim typem gry się można spotkać ale nie trzeba.
Jak by co to jestem na serwerze PvP - Karazhan, postać jest w Hordzie i zwie się Uuru - zawsze chętnie pomoge
QuestHelper | World of Warcraft Addons | World of Warcraft @ Curse.com - tu jest Addon do gry. Musisz wrzucić go do pliku: WoW -> Interface -> Addons.
Po włączeniu mapy zaznaczy Ci on miejsca w których wykonuje się/oddaje zadania.
Moge jeszcze dodać, że na serwerze Karazhan jest wielu wyśmienitych graczy, rzekłbym *śmietanka* WoW-a :grin:
Dzięki za pomoc, jutro lub jak tylko znajdę troszkę czasu na pewno tam zawitam.
Posted 12 May 2008 - 04:46
ktorys kolega gra na prywatnych serwerach bo hmmm mowi ze nie chodzi o pieniadze tylko o experience i polakow. Jakby tak poczytal to by wiedzial ze teraz do 60lvl na globalnych realmach sie dochodzi szybciej i jest cos takiego jak polskie gildie.
odnosnie CD-KEYa i prepaidow to polecam strone CITYnet Przekierowanie.... nawet tanio i szybko dostaje sie klucze do pre-paida. z cd-keyem niewiem bo kupilem plytki z gra i dodatkiem za 139zl w empiku w pudelku itp.
gram na serwerze Draenor. Mag 25lvl lub warrior 49lvl. polska gildia Husaria.
Posted 13 May 2008 - 19:00
Posted 17 May 2008 - 01:39
Właśnie mam problem z questami, chyba jestem za stary, albo za głupi bo nie rozumiem co chcą ode mnie. Zrobiłem 3 questy i koniec dalej nie wiem co mam zrobić i gdzie tego czegoś szukać.
Może jakaś rada? ogólnie to mam problem z tym, że nie rozumiem gwary i terminologii WoW.
w załączniku najczęściej używane skróty w WoW. Pomaga początkującym zrozumiec ten dziwny jezyk innych userow
Posted 22 June 2008 - 18:06
Gość_tygrysio_*
Posted 22 June 2008 - 21:41
Posted 22 June 2008 - 23:04
a możesz połączyć się ze swoim kontem przez www używając tych samych danych ??
Nie, nie mogę. Zrobiłem dzisiaj nowe konto i nic.
Gość_tygrysio_*
Posted 22 June 2008 - 23:06
Posted 23 June 2008 - 04:47
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users