WoW - pytania początkującego.
Napisano 22 sierpnia 2008 - 15:28

Napisano 22 sierpnia 2008 - 21:18
Napisano 23 sierpnia 2008 - 18:07
Napisano 24 sierpnia 2008 - 07:34
A, i jak zdobędziesz Defensive Stance to trzymaj broń 1h i tarcze, nie raz uratowało mi to życie(przełączenie na defensive stance i blok/revenge na zmiane)
btw. też mam orka warriora, na 58 lvl w momencie pisania. Outland jest cudowny

Napisano 24 sierpnia 2008 - 21:30

Napisano 25 sierpnia 2008 - 15:22
a tak off topic ile macie fps i przy jakich ustawieniach ???
ja zastosowałem u siebie na imaku ustawienia z forum blizzarda i uzyskuje obecnie ok 60fps. wczesniej miałem max 30-40 fps
WoW Forums -> To Everyone with Performance Questions...
Napisano 25 sierpnia 2008 - 15:38
Napisano 25 sierpnia 2008 - 15:41
koledzy a co zrobic zeby mozna bylo grac na prywatnych serwerach na macu ?
raczej nikt nie udziel ci odpowiedzi. granie na prywatnych serwerach jest po prostu nie zgodne z licencja gry oraz regulaminem forum.
Napisano 26 sierpnia 2008 - 19:49

Napisano 08 stycznia 2009 - 18:41
Napisano 22 kwietnia 2009 - 11:58
WitamDzisiaj z ciekawości pobrałem grę World of Warcraft, pierwsza rzecz która mnie zdziwiła to to, że pobieranie gry poszło bardzo szybko, bo tylko 5 minut. Dwa miesiące temu, gdy robiłem pierwsze podejście, przy próbie ściągnięcia gry wyskoczyło mi, że mam do pobrania ok 4GB. Zarówno wtedy jak i dzisiaj pobierałem wersję Trial. W czym jest różnica?
Drugie pytanie to już czysto techniczne pytanie noobajaką rasę dla kompletnego nowicjusza polecacie? niewiedząc co z czym się je wybrałem krasnoluda. Dobrze?
Jeśli spodoba mi się gra a po pierwszych 20 min jestem pod wrażeniem, będę chciał kupić sobie konto i tu pytanie, gdzie najtaniej, oraz które serwery są najlepsze? Mam na myśli hmmm.... obsługę techniczną, miłą atmosferę, poziom gry itp. Jak wygląda polska scena WoW czy siedzą tam same dzieciaki, które cały dzień przeklinają itp...
Dzięki za wyjaśnienia.
Ja obecnie gram juz od 6 miesięcy i posiadam Paladyna na serwerze Argend Dawn
Gra na tym serwerze to czysta przyjemność nie ma agresji wulgaryzmów i chamstwa
a to czy to dzieci czy dorośli grają to nie ma znaczenia bo ci co grają wiekszość gra bardzo profesjonalnie, wiadomo nie zawsze wszystko sie udaje ale staramy sie chociaż
POLECAM moja postać na tym serwerze nazywa sie Hibo jak by co to służę pomocą.
Napisano 22 kwietnia 2009 - 12:41
Witam
Ja obecnie gram juz od 6 miesięcy i posiadam Paladyna na serwerze Argend Dawn
Gra na tym serwerze to czysta przyjemność nie ma agresji wulgaryzmów i chamstwa
a to czy to dzieci czy dorośli grają to nie ma znaczenia bo ci co grają wiekszość gra bardzo profesjonalnie, wiadomo nie zawsze wszystko sie udaje ale staramy sie chociaż
POLECAM moja postać na tym serwerze nazywa sie Hibo jak by co to służę pomocą.
Dzięki za pomoc, ale ja już od ok 2 miesięcy gram na serwerze Karzahan. Na nie szczęście nie spotkałem tam jeszcze żadnego Polaka, szkoda.
Napisano 23 kwietnia 2009 - 18:35
Ja też gram na Argend Dawn moja postać w grze to Hibo zapraszam do wspólnej zabawymoze powiedzcie na jakich serwach gracie to sie na macpiwo w azerothcie ustawimy
ja argent dawn
[url=http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Argent+Dawn&n=Doriath]The World of Warcraft Armory[/url] - link do mojego chara na armory

---- Dodano 23-04-2009 o godzinie 19:39 ----
A może warto nową postać sobie na nowym serweże zrobićJa też gram na Argend Dawn moja postać w grze to Hibo zapraszam do wspólnej zabawy
w mojej gildi jest około 60 Polaków a u znajomego gildia licząca okolo 40 tylko na 80 lvl-u też Polaków
Pozdrawiam

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych