Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

WoW - pytania początkującego.

• Please log in to reply
87 replies to this topic

#51 TimmY

TimmY
  • 621 posts

Posted 26 June 2008 - 16:48

Coz, ja zawsze gralem w oknie, nie mam w tej chwili WoWa na dysku, no ale.. Opcje zanim sie zalogujesz? Albo ESC i opcje w grze?

#52 b.milewski

b.milewski
  • 4486 posts
  • SkądGlasgow

Posted 26 June 2008 - 16:51

Nie widzę żadnej opcji w grze, która by pozwalała na zmianę okna. ESC przed zalogowaniem zamyka grę.

#53 mrfreeze

mrfreeze
  • 246 posts

Posted 26 June 2008 - 17:26

wybor okna jest w ustawieniach video

#54 b.milewski

b.milewski
  • 4486 posts
  • SkądGlasgow

Posted 26 June 2008 - 18:59

Bądz tak uprzejmy i wskaż mi gdzie, bo ja już chyba zmęczony jestem :shock:
Dołączona grafika

#55 chrzanekk

chrzanekk
  • 167 posts
  • SkądPuławy

Posted 26 June 2008 - 19:05

Dołączona grafika

napisane jak wol w prawym gornym rogu "windowed mode", ja niewiem jak Ty grasz w angielska wersje WoWa skoro niewiesz jak znalezc w opcjach tryb pracy w oknie... sory za uszczypliwosc ale to sa podstawy.

proponuje wlaczyc "Level od Detail" troche usprawni gre... no i wylaczyc "Death Effect" :). jesli grasz na MBP to az tak minimalizowac detali niema sensu :)

#56 Cottage

Cottage
  • 739 posts
  • SkądBielsko-Biała

Posted 26 June 2008 - 19:09

Dołączona grafika

A ja mam pytanie z innej beczki czemu grasz na minimalnych ustawieniach na Macbooku Pro??:)

Ps.Wyższe ustawiałem na swoim poprzednim zwykłym Macbooku ;)

#57 b.milewski

b.milewski
  • 4486 posts
  • SkądGlasgow

Posted 26 June 2008 - 20:04

lubię jak wszystko płynie działa ;) Gdy ustawię wyższe detale gra się strasznie przycina.

#58 RobAndzik

RobAndzik
  • 365 posts
  • SkądIngolstadt DE

Posted 26 June 2008 - 20:55

Nie grajcie w ta gre O.o Szkoda zycia :P

#59 b.milewski

b.milewski
  • 4486 posts
  • SkądGlasgow

Posted 26 June 2008 - 21:25

EEE nie jest wciągająca wcale, ja chyba się starzeje, bo kompletnie nic nie rozumiem w niej.

#60 RobAndzik

RobAndzik
  • 365 posts
  • SkądIngolstadt DE

Posted 26 June 2008 - 22:43

EEE nie jest wciągająca wcale, ja chyba się starzeje, bo kompletnie nic nie rozumiem w niej.

Jak zrozumiesz bedzie za pozno ;P

#61 harlus

harlus
  • 10 posts
  • SkądWarszawa / Sligo

Posted 27 June 2008 - 01:34

lubię jak wszystko płynie działa ;) Gdy ustawię wyższe detale gra się strasznie przycina.

nie mow mi, ze wow tnie w natywnej rozdzielczosci przy detalach wyzszych, niz min na mbp?! mam w planach przesiadke na mbp oraz casualowy powrot do wowa, ale jesli mbp rowniez nie daje rady...

imo nie wiem jak mozna grac w wowa na zwyklym mb, dla mnie to pokaz slajdow, az oczy bola (no chyba, ze sie siedzi w banku w if, tam jest "ok" :P ).

EDIT:
przeoczylem post chrzankka - 50+ fps przy max detalach ciezko chyba nazwac przycinaniem? :P

#62 b.milewski

b.milewski
  • 4486 posts
  • SkądGlasgow

Posted 27 June 2008 - 13:10

Mi się tnie WoW la tego mam ustawienia takie jakie mam. Co ciekawe to to, że odpalając na tym samym sprzęcie COD4 czy Medieval 2 na BootCamp gry chodziły na full detalach.

#63 kamillys

kamillys
  • 854 posts
  • Skądokolice W-wy

Posted 27 June 2008 - 17:14

cmd+M do przełączania w tryb okna/pełnoekranowy. Wow na moim PowerMaku G4 733MHz 512MB Radeon9800Pro 128MB chodzi płynnie przy minimalnych ustawieniach(nie testowałem w mieście przy stu! osobach).

#64 kmita

kmita
  • 131 posts

Posted 27 June 2008 - 17:36

Mam MBP 2,2 i gra działa bez zarzutu - tylko w miastach w których jest duużo graczy potrafi puścić lekki slideshow :)

#65 Cottage

Cottage
  • 739 posts
  • SkądBielsko-Biała

Posted 27 June 2008 - 19:08

Mi się tnie WoW la tego mam ustawienia takie jakie mam.

Może to kwestia jakiegoś badziewnego łącza;)

#66 chrzanekk

chrzanekk
  • 167 posts
  • SkądPuławy

Posted 28 June 2008 - 21:36

tnie sie owszem na full detalach na Allterac Valley na BG gdzie gra 80 osob na raz zazwyczaj... jak zobaczylem 8 magow rzucajacych na raz "blizzard" to moglem spadajace sople policzyc ;), oczywiscie zartuje ale gra sie tnie na tym BG :) lekko przestawic trzeba na detale nizej i jest ok :) bardzo rzadko mam slajdszoł na MBP i to sa wyjatki wyjatkow :). gra dziala bez zarzutu :). moge sie tylko czepic chlodzenia i nagrzewania. listwa nad klawiatura (ta miedzy klawiatura a matryca) jest strasznie goraca... mozna sie popazyc nawet... no i normalne ze wiatraki smigaja non stop :).

#67 Cottage

Cottage
  • 739 posts
  • SkądBielsko-Biała

Posted 28 June 2008 - 22:00

.....moge sie tylko czepic chlodzenia i nagrzewania. listwa nad klawiatura (ta miedzy klawiatura a matryca) jest strasznie goraca... mozna sie popazyc nawet... no i normalne ze wiatraki smigaja non stop :).

dlatego ja dokupiłem zewnętrzną klawiaturę aby nie dotykać i nie stresować się,że zaraz coś padnie;)

#68 lordkubus

lordkubus
  • 27 posts

Posted 16 August 2008 - 19:29

no to ja po prześledzeniu calego tematu zabieram się za przygode w wow na swoim imacu :D A znacie jakieś prywatne serwer z dużą ilościa graczy ? Moze by tak zrobić list serwerow jakas ? pozdro

#69 scurvy_shadow

scurvy_shadow
  • 825 posts
  • SkądŁódź

Posted 16 August 2008 - 20:43

Prywatne SUCKS! Serwer po jakims czasie pada, dziwne bledy, czesto jakies ficzery nie banglaja itp itd. Raz na pol roku zaczynasz od nowa, super...

#70 lordkubus

lordkubus
  • 27 posts

Posted 16 August 2008 - 21:26

czyli zeby sobie pozadnie pograc trzeba palcic ?

#71 Gość_tygrysio_*

Gość_tygrysio_*

Posted 16 August 2008 - 23:48

Prywatne SUCKS!
Serwer po jakims czasie pada, dziwne bledy, czesto jakies ficzery nie banglaja itp itd.

Raz na pol roku zaczynasz od nowa, super...

nie wspominając że wersje "prywatnych" serwerów są zacofane w stosunku do jedynie słusznego ORYGINAŁU

#72 mixtr

mixtr
  • 38 posts

Posted 17 August 2008 - 01:37

Dołączona grafika

lol@ostatnia lijnijka chatu. Chyba wszystkie mmorpg maja ten jeden element wspolny :P

#73 wannamb

wannamb
  • 249 posts
  • SkądKalisz

Posted 17 August 2008 - 15:06

Dzisiaj z ciekawości pobrałem grę World of Warcraft, pierwsza rzecz która mnie zdziwiła to to, że pobieranie gry poszło bardzo szybko, bo tylko 5 minut.

z kad scaigałes?podasz zrodło

#74 Gość_tygrysio_*

Gość_tygrysio_*

Posted 17 August 2008 - 20:03

z kad scaigałes?podasz zrodło

Ze stron Blizzard'a każdy może zassac i kupić Oryginalny klucz

#75 lordkubus

lordkubus
  • 27 posts

Posted 18 August 2008 - 21:20

temat o pytaniach początkującego wiec ciagne go dalej :P Jak walczycie w wowie ? Tzn jak walczyc skutecznie bo odbylem pare pojedynkow nawet ze slabszymi i dostaje po pupie ciagle :/

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users