Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

iBlacklist

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
17 odpowiedzi w tym temacie

#1 Maxxxx_01

Maxxxx_01
  • 178 postów
  • SkądKraków

Napisano 09 maja 2008 - 18:28

Witam, pobralem z instalera nowy program: iblacklist. Problem jest tylko taki ze po jej wlaczeniu, program prosi o haslo... ktorego wczesniej nie ustalolem...? Czy u was tez tak jest? Jakie mam podac to haslo...?

#2 MMAniak

MMAniak
  • 344 postów
  • Skądz domu

Napisano 14 maja 2008 - 15:51

Przyłączam się do prośby o pomoc :)

#3 dyndas

dyndas
  • 4 424 postów

Napisano 14 maja 2008 - 16:26

Witam, pobralem z instalera nowy program: iblacklist.
Problem jest tylko taki ze po jej wlaczeniu, program prosi o haslo... ktorego
wczesniej nie ustalolem...? Czy u was tez tak jest?
Jakie mam podac to haslo...?

1

#4 MMAniak

MMAniak
  • 344 postów
  • Skądz domu

Napisano 14 maja 2008 - 20:57

Hasło to : 1??

#5 dyndas

dyndas
  • 4 424 postów

Napisano 14 maja 2008 - 20:58

Hasło to : 1??

sprawdz

#6 Maxxxx_01

Maxxxx_01
  • 178 postów
  • SkądKraków

Napisano 18 maja 2008 - 13:14

Dzieki...

#7 MMAniak

MMAniak
  • 344 postów
  • Skądz domu

Napisano 19 maja 2008 - 15:34

sprawdz

Mi również działa Dzięki!

#8 vauda

vauda
  • 145 postów
  • SkądMałopolska

Napisano 21 maja 2008 - 21:30

A ja mam prosbe... czy ktos mugl by dokladnie opisac ktora zakladka w ustawieniach tego porgamu "za co odpowiada"?? bo wbrew temu co mi mowiono jes on dosc skomplikowany...:( a nie chcialbym sie dowiedziec po miesiecu, ze ktos probuje sie ze mna skontaktowac telefonicznie ale z jakichs nieznanych przyczyn mu tu sie nie udaje.

#9 MMAniak

MMAniak
  • 344 postów
  • Skądz domu

Napisano 12 czerwca 2008 - 17:48

Robiłem restore...Z jakiego źródła jest blacklist ;>?

#10 maly00

maly00
  • 121 postów

Napisano 12 czerwca 2008 - 19:39

Ze zrodla iClarified. iClarified - Apple News and Tutorials

#11 MMAniak

MMAniak
  • 344 postów
  • Skądz domu

Napisano 12 czerwca 2008 - 23:02

Wielki dzięki ;)

#12 yawor

yawor
  • 5 postów
  • SkądWrocław, Poland

Napisano 01 marca 2009 - 12:19

a nowszą wersje 2.2-1??

#13 Kaudii

Kaudii
  • 50 postów
  • SkądTri City

Napisano 16 marca 2009 - 08:15

Właśnie podjąłem próbę spolezczenia tego programu w wersji 2.3, jeśli kogoś interesuje to proszę o info.

#14 Player 01

Player 01
  • 187 postów
  • SkądMiędzyrzecz

Napisano 23 maja 2009 - 17:25

Jak zablokować numer tak, abym nie mógł wykonać z nim połączenia? :confused:

#15 jaroomaster

jaroomaster
  • 74 postów

Napisano 12 stycznia 2010 - 11:24

podlaczam sie do tematu...czy ktos umie wytlumaczyc co znacza poszczegolne funkcje programu i Blacklist? mimo spolszczenia pojawiaja sie jakies dziwne skroty "myslowe", typu:

USTAWIENIA FILTRU:
Zachowywac historie
Usun ostatnie dzw...<--tutaj opis jest klasycznie uciety...
Tylko ksiazka adres...<--uciete
Pokazywac w rzadk...<--uciete
Informowanie dzwie...<--uciete
wibracja

takie mniej wiecej funkcje sa w ustawieniach filtrow polaczen, ale co z tego ze jest po polsku, skoro nie do konca wiadomo co jest napisane. intuicja podpowiada koncowki ucietych wyrazow, ale skad wiadomo ze nie ma jeszcze jednego toz za tym obcietym?

od czasu kiedy zainstalowalem iBlacklista w wersji 3.1-2 z repo xSellize (cracked by Studguy1) zniknely mi komunikaty polaczen i smsow przychodzacych o ktorych napisalem w poscie Brak Komunikatow o nieodebranych polaczeniach w SpringBoardzie - MyApple.pl. jestem przekonany ze jest za to odpowiedzialna ktoras z opcji iBL, tylko ze nie wiem ktora, bo sa "poobcinane" literki w menu...

czy ktos potrafi wytlumaczyc co do czego sluzy?albo moze znalazl link do "user manual" iBlackLista?

#16 Lashe

Lashe
  • 232 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 12 stycznia 2010 - 17:40

Ustawienia dla dzwonków:

"Ustawienia filtru:"

- zachowywać historię - daje możliwość przejrzenia historii blokowanych połączeń z poziomu iBlacklist
- usuń ostatnie dzwo... - automatycznie usuwa wpisy zablokowanych połączeń z listy ostatnich połączeń
- tylko książka adres... - odrzuca wszystkie połączenia, od dzwoniących niebędących w naszej książce adresowej
- pokazywać w rządk... - pokazuje mały symbol na statusbarze, informujący o tym, że było zablokowane połączenie (ikona znika po wejściu do iBL)
- Informowanie dzwie... - j.w. tylko sygnalizuje dźwiękiem
- wibracja - na zasadzje j.w.

Dodatkowo:

"Pozwolenia dla zawiadomień":

- Dzwonki, MMS (tu jest oczywiście błąd), MMS, Voicemail Privacy, Przekazanie połącze... - blokuje gdy przełącznik włączony, zezwala gdy wyłączony

"Sygnalizacja":

- Ude Badge - informuje o liczbie odrzuconych połączeń i sms-ów na ikonie iBlacklist
- Dotykowa odpowiedź - sygnalizacja wibracją informująca o tym, iż wywołany przez nas numer został odebrany

Mam nadzieję, że trochę pomoże, w razie czego mogę jeszcze coś dopisać, ale wydaje mi się, że reszta opcji jest w miarę jasna.

#17 jaroomaster

jaroomaster
  • 74 postów

Napisano 13 stycznia 2010 - 21:16

GENIALNIE! dziekuje za pomoc, mialem zaznaczona opcje zeby nie pokazywal komunikatow...odznaczylem ja w iBL i wszystko wrocilo do normy..REP! ;]

#18 lef

lef
  • 279 postów
  • SkądKraków

Napisano 07 lutego 2010 - 02:06

Czy po wlaczeniu blokady SMS wychodzace do osob z BL wiadomosci tez nie trafiaja do adresata?

---- Dodano 07-02-2010 o godzinie 22:51 ----
Hmm, już sobie sprawdziłam i sama odpowiedziałam. DO zablokowanego wszystko ładnie dochodzi.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych