Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Problem z wrzucaniem plików przez WinSCP

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 aproject

aproject
  • 38 postów

Napisano 08 maja 2008 - 09:50

Mam problem z wrzucaniem plików przez WinSCP, wcześniej wszystko chodziło poprawnie a teraz trudno coś wrzucić. Z instalera można coś zainstalować ale przez WinSCP wyskakuje błąd i aplikacja się zamyka. Ktoś ma pomysł o co chodzi ? miejsca mam dużo wolnego więc to raczej nie przez to.

#2 dyndas

dyndas
  • 4 424 postów

Napisano 08 maja 2008 - 10:29

jaki blad sie pojawia? przy kopiowaniu czy przy probie polaczenia? masz BSD i SSH? SSH jest wlaczone? NIC wlasciwie nie napisales..

#3 aproject

aproject
  • 38 postów

Napisano 08 maja 2008 - 12:34

przy kopiowaniu, normalnie jest wszystko włączone SSH tak jak zwykle i normalnie się loguje tylko przy kopiowaniu czegoś program się wywala. Ściągnąłem najnowszą wersje i to samo. Zauważyłem też że mam problem z zainsalowaniem nowego update do instalera , pisze No Enough Memory , chociaż mam prawie 7 GB wolnego. Zastanawiam się czy nie jest to wina starego softu bo mam 111 ale jakoś obawiam się go upgrade'ować.

#4 sirqaz

sirqaz
  • 118 postów

Napisano 08 maja 2008 - 13:37

z tym update to moze nadal programy ci sie instaluja na partycje systemowa i dlatego nie masz miejsca? czy zrobiles przeniesienie aplikacji na duza partycje? a z tym wincsp? reinstalka windowsa.

#5 aproject

aproject
  • 38 postów

Napisano 08 maja 2008 - 22:30

a jak przeniesc aplikacje na duza partycje ?

#6 Chajec

Chajec
  • 61 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 09 maja 2008 - 06:57

zainstaluj z poziomu installera aplikacje boos tool i tam jest opcja przeniesienia aplikacji na partycje systemowa...

#7 aproject

aproject
  • 38 postów

Napisano 09 maja 2008 - 09:03

Dzięki wielkie już chyba dobrze wszystko działa, WinSCP też już działa, chodziło o wolne miejsce.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych