Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

HTC Diamond Touch

• Please log in to reply
51 replies to this topic

#51 domix77

domix77
  • 139 posts
  • SkądWarsaw, Poland, Poland

Posted 22 July 2008 - 08:03

Tak w woli ścisłości Touch Diamond ma procek 528MHz i 192MB ram ciężko żeby się cięło. Ja wymagam transmisji szybkiej, ponieważ nie kupuje modemu (de facto najczęściej jestem w zasięgu WiFi i nie opłaca mi się coś takiego) natomiast dosyć często muszę korzystać z Internetu poza domem i jestem niecierpliwy. W każdym bądź razie HTC jest nakierowane bardziej na biznes, a iPhone na "wolnego" usera. Oba produkty będą podobnie wypadały w specyfikacjach (tak przypuszczam) więc teraz tylko czekać to tego dziewiątego czerwca ;)

P.S. Aparat czy kamera w komórce to dla mnie tylko przydatny gadżet, bo nie zawsze się ma aparat przy sobie ;)

A szczególnie bateria jest nakierowana na biznes :). To nie tylko problem Diamonda moim zdaniem, ale powstrzymałbym sie od powtarzania marketingowych sloganów. Żeby nie było mam Kaisera, wiec raczej mnie do worka z hatersami nie wrzucaj :)

#52 igis

igis
  • 22 posts

Posted 08 February 2009 - 15:44

Cześć, czekam na ten telefon i dopiero po kupnie zorientowałem się, że nie wiem jak wygląda połączenie tego telefonu z iMakiem. Czy ktoś wie jak z kompatybilnością? Połączy się bez problemu? Jest ew. oprogramowanie HTC dla Maków?

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users