Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

kolejny problem

• Please log in to reply
No replies to this topic

#1 pajdka

pajdka
  • 1 posts

Posted 04 May 2008 - 13:12

Mam problem z ipodem video 80G, choć chyba lepiej napisać - problem z itunes. Mam konto w ITS (zalożone dzięki gift certificate), jestem przeciwniczką piractwa wiec moje zasoby to praktycznie same oryginalne utwory - zgrane płyty plus kupione w ITS pliki. Jestem tez milosniczką koncertow i mam mnostwo nagran zarejestrowanych przeze mnie na roznych live'ach. Do tej pory nie bylo zadnego problemu, wszystko gralo, po ostatniej aktualizacji jednak cos sie schrzanilo i o ile ipod odtwarza wszystkie pliki to w komputerze, przy probie odtworzenia danego kawalka z boku pojawioa sie wykrzyknik i haslo: nie mozna bylo utworzyc utworu no. policy of truth, gdyz nie mozna znalezc oryginalnego pliku, czy chcesz go znalezc? Wszystkie moje koncertowe klimaty wedrowaly juz ze mna po kilku PCtach i do tej pory wszystko bylo ok:( Co robic? Czy jest chociaz szansa na uratowanie wszystkiego z ipoda - bo moje plyty sie juz gdzies zapodzialy - dodam - choic pewnie nie musze ze nie naleze do osob szczegolnie zaznajomionych z technika;)

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users