Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

co to za ikonka?

• This topic is locked This topic is locked
6 replies to this topic

#1 guaranao

guaranao
  • 7 posts

Posted 01 May 2008 - 21:24

witam, w moim iphonie w prawym gorny rogu obok ikonki ladowania baterii pojawila sie ikonka ktora wyglada tak:sluchawka telefoniczna a pod nia klawiatura.znalazlem w internecie instrukcje obslugi ale nie ma tam takiej ikony. nie wiem co ona oznacza. czy ktos moze mi to wyjasnic?

#2 djKristo

djKristo
  • 899 posts

Posted 01 May 2008 - 21:32

Ustawienia -> Telefon ->TTY -> ustaw OFF

jeśli nie masz pl języka

Settings -> Phone -> TTY - ustaw OFF

co oznacza ta ikona -> http://www.myapple.p...2374-post8.html

#3 guaranao

guaranao
  • 7 posts

Posted 01 May 2008 - 21:43

dziekuje za szybka pomoc. wszystko jasne:)

#4 dyndas

dyndas
  • 4424 posts

Posted 01 May 2008 - 23:23

dziekuje za szybka pomoc. wszystko jasne:)

jesli wszystko zawiedzie... poszukaj w instrukcji obslugi

pzdrw
//T

#5 remikp

remikp
  • 7 posts

Posted 30 June 2008 - 09:48

witam, mam problem z usunieciem ikonki zanajdujacej sie po lewej od ikony stanu naladowania baterii czyli ikony TTY . przeczytalem ze powinienem zrobic to w paru krokach wiec postepuje zgodnie z poradami : Ustawienia=>Telefon=> ..... i tutaj jak mniemam powinienem znalesc przelacznik wł/wył TTY niestety poza ustawieniami takimi jak Sortowanie , Wyswietlaj , Przekazywanie poł , Poł oczek ,Pokazuj m nr , Sim Pin , Simextra oraz operator nie widze wł/wył TTY. czy ktos wie co nalezy zrobic aby pozbyc sie irytujacej ikonki TTY ??? dziekuje za pomoc pzdr.

#6 vauda

vauda
  • 145 posts
  • SkądMałopolska

Posted 30 June 2008 - 10:53

witam, mam problem z usunieciem ikonki zanajdujacej sie po lewej od ikony stanu naladowania baterii czyli ikony TTY .
przeczytalem ze powinienem zrobic to w paru krokach wiec postepuje zgodnie z poradami :

Ustawienia=>Telefon=> ..... i tutaj jak mniemam powinienem znalesc przelacznik wł/wył TTY

niestety poza ustawieniami takimi jak Sortowanie , Wyswietlaj , Przekazywanie poł , Poł oczek ,Pokazuj m nr , Sim Pin , Simextra oraz operator nie widze wł/wył TTY.

czy ktos wie co nalezy zrobic aby pozbyc sie irytujacej ikonki TTY ???

dziekuje za pomoc pzdr.

Powinna sie znajdowac pomiedzy "pokazj moj numer" , a "SIM PIN".

#7 remikp

remikp
  • 7 posts

Posted 01 July 2008 - 02:28

niestety nie mam tej lokalizacji . ale co ciekawe ikonka telefoniku z kropkami jest .... hmmm nic nie wymysle wiec niech tak zostanie . moze ktos madry cos wymysli to niech da znac . pzdr . :)

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users