Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

najnowszy itunes + ipod classic 80gb

• Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Lukasus

Lukasus
  • 2 posts

Posted 29 April 2008 - 17:45

Witam, Mam problem z najnowszym itunes ze strony apple'a otóż nie chce mi się on uruchomić. Process się rozpoczyna coś tam robi i staje. Dałem na auto usługi obie związane z ipodem w narzędziach administratora, zrobiłem pełny skan dysku antywirusem i antyspyem i próbowałem usuwać / nagrywać od nowa z 20 razy dalej to samo. Jak nagram itunes 6 działa od razu i nie ma problemu. Jednak aby obsłużyć classic potrzebuję nowego itunes. Czy wie ktoś czego może mu brakować ? jakiejś usługi ? programu ? z czymś się może gryźć ? Walczę z tym cały dzień i pomysły mi się kończą. Dodam, że posiadam laptopa i komputer stacjonarny oba całkiem nowe i na obu nie chce działać itunes 7. UPDATE z pola walki: Udało mi się znaleźć i zainstalować itunes 7.4, które włącza się bez problemu, wywala jakiś błąd o niezgodności z ipodem. Udałem się na strone apple by zrobić to co jest opisane dla tego błędu i tak nic nie dało. Po włączeniu kazało mi zupdateować na najnowszy firmware, co zrobiłem i wtedy dopiero ipod pojawił się w itunes i udało mi się wgrać w niego filmik i muzykę. Problem jednak nadal istnieje z najnowszą wersją, która nijak nie chce działać.

#2 Lukasus

Lukasus
  • 2 posts

Posted 04 May 2008 - 12:16

Zrobiłem upgrade oprogramowania i Itunes 7.4 nie chce mi już ipod wykrywać, wymaga 7.6, a ten nie chce się pojawić. Na prawdę nikt nie wie dlaczego 7.6 nie działa mimo, że wszystkie poprzednie działają poprawnie ? Zna ktoś specyfikację co zostało dodane i może to powodować ?

#3 migrena

migrena
  • 6337 posts
  • SkądŁódź

Posted 05 May 2008 - 18:18

moze sprawdz tematy o "apple mobile device". na przyklad ten.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users