Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Odrzucanie połączeń gdy iPhone uśpiony

• Zamknięty Temat jest zamknięty
9 odpowiedzi w tym temacie

#1 Paulus77

Paulus77
  • 48 postów

Napisano 29 kwietnia 2008 - 15:10

Na wstepie lekki [OT] ale musze sie pochwalic, ze udalo mi sie dzisiaj zrobic Restore i postawic iPhone bez problemow za pomoca Waszego tutoriala iLiberty. Problem z brakiem nawiazywania polaczyn zostal tym samym rozwiazany choc nadal nie wiem czym byl spowodowany no ale ja nie o tym. Mam pytanie dot. odrzucania polaczen w stanie uspionym iPhone. Gdy jest wybudzony to mamy do wyboru odbierz i odrzuc, gdy jest uspiony to jest tylko slider od odbioru polaczen a czasem trzeba cos odrzucic :/ Zapewne jest jakas aplikacja naprawiajaca to niedopatrzenie ale nie dokopalem sie do niej. Z gory dzieki za pomoc.

#2 GreaTskY

GreaTskY
  • 3 303 postów
  • Skądtowni?

Napisano 29 kwietnia 2008 - 15:23

Przyciskasz dwa razy Sleep/Power ;)

#3 sd99

sd99
  • 148 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 29 kwietnia 2008 - 15:24

Pierwsze naciśnięcie przycisku sleep wycisza, a drugie odrzuca połączenie.

#4 Paulus77

Paulus77
  • 48 postów

Napisano 29 kwietnia 2008 - 15:41

Dzieki serdeczne :)

#5 quest

quest
  • 248 postów
  • SkądTrójmiasto

Napisano 24 maja 2008 - 07:42

takze sie borykalem z tym problem do danej chwili.. i procz waszego opisu z przyciskiem sleep/power .. na wyciszenie rozmowy jest jeszcze 1 sposob, otoz wystarczy raz nacisnac klawisz do zwiekszania/zmniejszania glosnosci telefonu. Nie wiem czy podwojne nacisniecie odrzuca polaczenie.

#6 dliwski

dliwski

• 15 306 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 24 maja 2008 - 10:35

Odrzuca.

#7 vauda

vauda
  • 145 postów
  • SkądMałopolska

Napisano 24 maja 2008 - 12:15

Czy nie prosciej byloby poprostu zerknac do instrukcji obslugi? Bo to chyba taki typ watkow jak te o 2ch glosniczkach w iP. Co do odzucania 2x sleep, wyciszenie dzwonka 1x sleep albo 1x boczny przycisk glosnosci.

#8 KRS15

KRS15
  • 101 postów

Napisano 01 sierpnia 2012 - 10:37

Ale z tego co wyczytałem w instrukcji i zauważyłem w użytkowaniu to podwójne nacisniecie tego gornego klawisza nie odrzuca połączenia tylko przelacza na pocztę glosowa. W takim razie czy jest możliwość odrzucenia bez przelaczania na pocztę?

#9 cinkibolek

cinkibolek
  • 402 postów

Napisano 01 sierpnia 2012 - 10:42

Odrzuca, tylko że jak masz właczoną pocztę gł. to ona się zgłasza, tak to działa.

#10 renqien

renqien

Koniec...

• 20 740 postów

Napisano 01 sierpnia 2012 - 10:42

Nie dość, że wykopałeś rozkładającego się trupa sprzed czterech lat i smród rozniósł się po forum, to jeszcze nie do końca wiesz gdzie i komu bije dzwon :D Jeśli masz w systemie ustawione przekierowanie na pocztę głosową, to nie dziwne, że odrzucenie połączenia na tę pocztę przekierowuje. Zmień ustawienia przekierowań i nie będzie przenosiło do PG. Jak nie wiesz jak to zrobić, to zadzwoń do operatora i niech Ci ustawią to u nich. Na przyszłość, staraj się nie odświeżać starych wątków, bo są upały i nadgniłe mięso strasznie wali ;)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych