Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Brak powiadomień sms, brak dzwięku sms

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 ekoman

ekoman
  • 7 postów

Napisano 20 kwietnia 2008 - 11:37

Na wstepie przepraszam, jesli temat sie juz powtorzyl. Niestety nie potrafilem odkopac stosownego watka ;)
Od niedawna moj ip 1.1.4 8GB przestal informowac mnie o przychodzacych sms'ach.
Po odblokowaniu nad ikona sms jest liczba nowych sms, jednak niestety w momencie przychodzenia wiadomosci, nie ma ani dzwieku, ani powiadomienia z trescia na ekranie ;(

Czy ktos sie juz spotkal z czyms takim? Mam nadzieje, ze jest jakis ratunek, poza restore....

Wiec tak:
W ustawieniach, dzwieki -> wszystko ok, dzwieki sms wlaczone, dzwiek sie odtwarza.
W ustawieniach ->ogolne->kod blokady -> pokaz podglad sms jest na tak.
Oczywiscie iP nie jest wyciszony, glosnosc full (dzwoni normalnie), tylko te sms'y gluche jakies;(
Pozdrawiam,
Maciej

PS jesli to wazne, jestem w PLAY

---- Dodano 20-04-2008 o godzinie 11:45 ----
niecierpliwosc wziela gore! restore pomogl..teraz wieki instalowania ;)
Pozdrawiam

#2 sowal

sowal
  • 1 postów

Napisano 16 maja 2008 - 11:21

Witam, mam ten sam problem i rowniez jestem uzytkownikiem sieci PLAY. Nie wyswietlaja sie powiadomienia o smsach (powiadomienia i polonczeniach dzialajo poprawnie chociaz caly czas swieci sie ilosc polonczen nie wazne czy zostaly przeglodniete czy tez nie). Problem powstal po zrobieniu restor'a z 1.1.3 do 1.14 (na 1.1.3 wszystko bylo ok). Jesli ktos spotkal sie z takim napiszcie jak mozna to poprawic. Pozdrawiam

#3 drk

drk
  • 9 postów
  • SkądGdańsk

Napisano 27 maja 2008 - 14:19

u mnie w 1.1.4 sytuacja nieco inna, smsy slysze glosno i wyraznie jednak nie mam sygnalu polaczenia i nie potrafie tego naprawic. bez wzgledu na to czy tel jest na czuwaniu czy jest odpalony i wtrakcie zabawy totalna cisza. kiedy przelaczam na wibracje - nie wibruje - milczy tak samo w kazdej opcji. troche to irytujace, ze ciagle cos sie w nim kaszani... pierwszy raz w zyciu przeczytalem tak potezne forum niemalze w calosci, bo nie sposob przy tej ilosci aplikacji i bledow z nimi zwiazanych nie wgryzc sie w temat na maxa.... cos malo stabilne te ajfony... czy ktos wie jak odzyskac dzwiek polaczen, psia jucha?

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych