aktualizacja iTunes -brak zawartości iPod-a
Napisano 17 kwietnia 2008 - 12:17
Napisano 17 kwietnia 2008 - 21:26
Napisano 17 kwietnia 2008 - 21:33
było niedawno poruszane na forum, podłącz do kompa w disk mode i odłącz, albo zresetuj gada, czy co ;P
Proszę trochę jaśniej lub jak możesz link do tematu na forum .Dzieki.
Napisano 19 kwietnia 2008 - 13:49
Napisano 25 kwietnia 2008 - 12:00
duzo jasniej to bardziej juz nie bedzie.
disk mode, podlaczasz do komputera, wlaczasz itunes, itunes cos tam sobie ipodem pomieli, odlaczasz ipoda, resetujesz ipoda. jest szansa ze sie naprawi.
jak nie to zgraj sobie zawartosc ipoda na dysk jakims programem (yamipod na przyklad), zrob restore i wgraj wszystko ponownie.
Disk mode i tego rozwiązania już próbowałem nic to nie zmienia.Zgranie to ostateczność.Można też spróbować powrotu do poprzedniej wersji iTunes(na której było oki)ale to wina producenta programu że jest taki bug.Nie miał ktoś takiego problemu???
Napisano 26 kwietnia 2008 - 14:33
Disk mode i tego rozwiązania już próbowałem nic to nie zmienia.Zgranie to ostateczność.Można też spróbować powrotu do poprzedniej wersji iTunes(na której było oki)ale to wina producenta programu że jest taki bug.Nie miał ktoś takiego problemu???
Napisali Ci przecież że temat był na forum.
Innego rozwiązania raczej nie ma, zrób backup zawartości ipoda, i najwyżej zainstaluj starszego itunes. Napisz czy Ci się udało.
Napisano 27 kwietnia 2008 - 19:45
Napisali Ci przecież że temat był na forum.
Innego rozwiązania raczej nie ma, zrób backup zawartości ipoda, i najwyżej zainstaluj starszego itunes. Napisz czy Ci się udało.
Kurcze co jest z Wami ludzie??Grzecznie pytam,jeśli ktoś wie-proszę o pomoc ale widzę że co dla niektórych to za trudne.Co ty mi tu wypisujesz za bzdety?Pytam-jeśli był temat na forum to gdzie?Poczytam sobie sam,a ty mi tu wypisujesz że; Napisali Ci przecież.Nie wiesz -znaczy milczysz,wiesz odpowiadasz,to proste.Nabijasz sobie postami pozycje na forum czy co??Kim ty jesteś??:confused:
Napisano 28 kwietnia 2008 - 12:46
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych