Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

program do wygrywania aukcji??

• Zamknięty Temat jest zamknięty
15 odpowiedzi w tym temacie

#1 jbwm

jbwm
  • 1 878 postów
  • SkądB-stok/Polska

Napisano 17 kwietnia 2006 - 19:09

jest na maca jakis program ktory na powiedzmy 2sek przed koncem aukcji przebija najwyzsza oferte??

#2 wirus

wirus
  • 398 postów
  • SkądGrudziądz

Napisano 17 kwietnia 2006 - 20:14

Witam

programu może nie ma ale jest fajna stronka co robi to za ciebie tylko trzeba podać numer aukcji i kwote :lol:

www.snip.pl

Pozdrawiam

#3 jbwm

jbwm
  • 1 878 postów
  • SkądB-stok/Polska

Napisano 17 kwietnia 2006 - 20:40

wirusie !!! pomogles mi.

#4 wirus

wirus
  • 398 postów
  • SkądGrudziądz

Napisano 17 kwietnia 2006 - 20:41

cieszy mnie to :P :P Pozdrawiam

#5 Kapelusznik

Kapelusznik
  • 3 postów

Napisano 22 marca 2007 - 00:30

program do wygrywania aukcji

Stary wątek, ale może się komus przyda ten [URL="http://www.snajper.net"]program do wygrywania aukcji[/URL]

Szalony Kapelusznik

#6 zioper

zioper
  • 261 postów
  • SkądWrocław, Poland

Napisano 22 marca 2007 - 08:39

Czy to bezpieczne ?? Przy logowaniu na snpie podawac login i haslo na allegro ?? Nie beda sobie zamawiali co popadnie ??

#7 Wicko

Wicko
  • 1 405 postów
  • SkądBiałystok

Napisano 25 marca 2007 - 11:55

Bezpieczne, spokojnie...

#8 Leander

Leander
  • 205 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 29 marca 2007 - 00:09

Bezpiecznie, znam autorów, i gwarantuję za nich ;) Notabene allegro.pl prowadzą prawie że harytatywnie, największą kasę zgarniają na zagranicznych ebay'ach

#9 liquidstudios

liquidstudios
  • 23 postów
  • SkądSiedlce/Warszawa

Napisano 29 marca 2007 - 07:54

Według mnie najlepszy to ten www.snipe24.pl
Jeszcze nigdy mnie nie zawiódł. :)

#10 Paweł K.

Paweł K.
  • 544 postów

Napisano 29 marca 2007 - 21:01

Dziwne, że są jeszcze tacy, co nie używają tych stron.

#11 zioper

zioper
  • 261 postów
  • SkądWrocław, Poland

Napisano 05 kwietnia 2007 - 14:07

ja juz kiedys widzialem te stornki ale dalej nie jestem przekonany. :) Jaka mam gwarancje ze np. bez mojej wiedzy stane sie posiadaczem pieknego murzynskiego dziecka :/

#12 Kapelusznik

Kapelusznik
  • 3 postów

Napisano 16 kwietnia 2007 - 15:01

(...) Jaka mam gwarancje ze np. bez mojej wiedzy stane sie posiadaczem pieknego murzynskiego dziecka :/

Jeśli o to chodzi, to chyba we własnym zakresie musisz pilnować swojej żony ;-)

Pozdrowienia,
Kapelusznik

--
[URL="http://www.snajper.net"]wygrywanie aukcji Allegro[/URL]

#13 mrfreeze

mrfreeze
  • 246 postów

Napisano 16 kwietnia 2007 - 16:21

Dziwne, że są jeszcze tacy, co nie używają tych stron.

Niektorzy nie uzywaja bo to pewnego rodzaju oszustwo. Aukcji nie wygrywa wtedy osoba, ktora najwiecej jest sklonna zaplacic a najwiekszy cwaniak. Godzi to w interesy sprzedajacego jak i innych kupujacych.Ja sie bronie przed snipowaniem sciagajac aukcje okolo minuty przed koncem, oczywiscie informujac o tym wczesniej. Na szczescie np w Szwajcarii poradzili sobie z tym naduzyciem perfekcyjnie: jesli zalicytujesz 2 sek przed koncem aukcja wydluza sie automatycznie o 5 minut. Jesli znow ktos podlicytuje to aukcja wydluza sie o kolejne 5 minut az do skutku. Czekam az wprowadza cos takiego na allegro ale predko sie chyba nie zanosi..

#14 kiniek

kiniek
  • 12 postów
  • SkądGdansk

Napisano 16 kwietnia 2007 - 16:55

a co sie dzieje, jesli na jedna aukcje poluje dwoch uzytkownikow uzywajacych takiego snipera??

#15 Kapelusznik

Kapelusznik
  • 3 postów

Napisano 17 kwietnia 2007 - 13:41

a co sie dzieje, jesli na jedna aukcje poluje dwoch uzytkownikow uzywajacych takiego snipera??

Tutaj jest odpowiedź na pytanie [URL="http://www.snajper.net/help.php?id=co-jezeli-dwie-osoby-ustawia-strzaly-w-tej-samej-aukcji"]co, jeżeli dwie osoby ustawią strzały w tej samej aukcji?[/URL].

Kapelusznik

---- Dodano 17-04-2007 o godzinie 14:44 ----

Niektorzy nie uzywaja bo to pewnego rodzaju oszustwo. Aukcji nie wygrywa wtedy osoba, ktora najwiecej jest sklonna zaplacic a najwiekszy cwaniak. Godzi to w interesy sprzedajacego jak i innych kupujacych.Ja sie bronie przed snipowaniem sciagajac aukcje okolo minuty przed koncem, oczywiscie informujac o tym wczesniej. Na szczescie np w Szwajcarii poradzili sobie z tym naduzyciem perfekcyjnie: jesli zalicytujesz 2 sek przed koncem aukcja wydluza sie automatycznie o 5 minut. Jesli znow ktos podlicytuje to aukcja wydluza sie o kolejne 5 minut az do skutku. Czekam az wprowadza cos takiego na allegro ale predko sie chyba nie zanosi..

W Polsce taki mechanizm był w serwisie aukcje24.pl.
Serwis został zamknięty pod koniec marca. To chyba dobry komentarz do tego typu pomysłów. :-)

pozdrowienia,
Kapelusznik

#16 heretique

heretique
  • 334 postów
  • SkądKraków

Napisano 17 kwietnia 2007 - 20:13

Do wygrywania aukcji można się też posłużyć zegarkiem systemowym w rogu ekranu, który koniecznie trzeba zsynchronizować z jakimś krajowym serwerem czasu. Czas w moim komputerze zgadza się co do sekundy z Alledrogo. Nota bene, tu Jabłko ujawnia wyższość nad windowsem - w Windzie żeby widzieć sekundnik trzeba otworzyć okno ustawiania czasu, a w OS X jest po prostu opcja pokazywania na pasku również sekund. A niby takie oczywiste :)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych