Caterpillar - Smart Dialer
Rozpoczęty przez
pjanet
, 16 kwi 2008 15:08
6 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 16 kwietnia 2008 - 15:08
Czy moze mi ktos wytlumaczyc w jakis sposob moge podmienic Smart Dialer w Iphone z Catepilla'em ??
Wczoraj sciagnolem wersje Trial i pozniej kupilem aktywacje. Niestety niewiem jak moge podmienic Dialer poniewaz nigdzie nie widze zadnej opcji
Mam soft 1.1.4 po iLiberty.

Napisano 16 kwietnia 2008 - 15:09
Zajrzyj do tego tematu: http://www.myapple.p...cje-iphona.html
Tam już na kilkudziesięciu stronach dyskutujemy o Caterpillar.
Tam już na kilkudziesięciu stronach dyskutujemy o Caterpillar.
Napisano 16 kwietnia 2008 - 18:24
Dzieki za linka ale niema tam tego czego szukam
Owszem na stronie jest napisane jak nalzey uruchomic aplikacje ale nigdzie nie znalazlem jakiegos helpa co zaleca Catepillar i jak nalezy wg niego korzystac z aplikacji aby nie bylo pytan.
Teraz niestaty odbywa sie to na zasadzie prob i bledow ludzi ktorzy zaplacili za aplikacje i sami staraja sie dosjc to tego jak ustawic wszystko aby optymalnie dzialala.
W kazdym razie dostalem informacje z supportu Catepillara iz bedzie FULL FAQ ale nad nim pracuja w chwili obecnej.

Napisano 17 kwietnia 2008 - 17:25
smart dialer wlacza sie i wyalcza naciskajac i przytrzymujac #
( wyskakuje wtedy search off lub zmienia sie klawiaturka )
ps. dla mnie strasznie sie muli z wyszukiwaniem.. byl smartdialer ktory chodzil blyskawicznie i byl miliard razy lepszy,.
Napisano 17 kwietnia 2008 - 17:41
Jeszcze raz napisze iz Catepillar sam w sobie daje duze mozliwosci ale neistety trzeba obrac swoja droge i samemu siedziec i myslec jak i co zmienic aby dobrze chodzilo.
Teraz siedze wlasnie nad Face Lift i glowie sie jak to jest powiazane z SMBPref and Customize 2.0.
Napisano 17 kwietnia 2008 - 20:21
@pjanet: Wszystko jest napisane na stronie RiPDev'u, a jeśli nie jest to można do nich wysłać maila. Ja wysłałem z tym samym pytaniem jak Ty (theme'y Summerboarda) i odpisali mi na drugi dzień. Otóż jeśli masz zainstalowane skórki to pojawią się one w sekcji Themes w FaceLifcie. Ale tu jedna uwaga - musisz mieć zainstalowany SMB Fix (tak jak w przypadku używania Summerboarda) aby były one widoczne i muszą mieć ustawione odpowiednie uprawnienia. Tego Caterpillar nie przeskoczy jeśli masz źle ustawione.
Napisano 17 kwietnia 2008 - 20:51
@M4v3R dzieki za informacje. Chce narazie sam pogrzebac ale okaze sie iz bede musial do RipDeva slac listy.
Moze sie okazac is RipDev wyda kiedy Faq z odpowiedziami na listy ktore dostaje, poniewaz wydaje mi sie ze maja juz zgloszone kazde dziwne opcje uruchamiania them'ow.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych